500 TL'ye Modem Önerisi

Deassis

Kilopat
Daha fazla  
Belirmiş olduğum gibi yeni bir modem alıcam, internet hızım 35 Mbit. WiFi'si güzel çeken en azından evin içerisinde her yerden çekebilecek modem arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Şuan kullandığım modem TD-W9970V3 TürkTelekom'un verdiği modem
Yardımlarınızı bekliyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus AC52U onerebilirim, kullaniyorum cok memnunum. Indirimlerde felan dusuyor baya fiyati yakalayip alabilirsiniz.
bu nasıldır hocam sizce ?

Bir alt modelini onereyim ama onu almayin hocam, iyi bir model degil. Ayrica ben TP-Link onermiyorum, begenmiyorum.

Teşekkür Ederim Hocam indirimde bulursam A52U bulamazsam A51'den yana tercihimi yapıcağım ozaman Teşekkür Ederim :)
Halen daha kararsızım Asus AC52U mu Yoksa TP-Link VR900 Mü bana yardımcı olucak yok mu şu forumda :(
Bir alt modelini onereyim ama onu almayin hocam, iyi bir model degil. Ayrica ben TP-Link onermiyorum, begenmiyorum.

VR900'de malesef Wi-Fi kapsama alanı beni memnun etmedi. 100m2 evde 2 çekmesine rağmen internete bağlanamama gibi sorunlar yaşıyorum. İade edicem onun yerine Asus marka Wi-Fisi iyi olan 1000TL civarı bir modem önerirseniz sevinirim.
En önemlisi benim için Wi-Fi Kapsama Alanı.
hocam sizi dinlemedim pişman oldum mağlesef ac52U üstü daha iyi olanı var mı bilginiz acaba.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı