500 TL'ye mouse önerisi

Bütçe
500

Noe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma mouse arıyorum. Daha önceden Zowie EC1 kullanıp beğenmişti. Mouse tutuş şekli palm.
Biraz araştırdım iki farklı seçenek buldum:

Razer DeathAdder Chroma: Razer Deathadder Chroma RZ01-01210100-R3G1 Kablolu Siyah Mouse

Razer DeathAdder V2 Mini: https://www.hepsiburada.com/razer-rz01-03340100-r3m1-deathadder-v2-mini-oyuncu-mouse-p-HBV000011ND09?magaza=Vip Trend&&wt_gl=cpc.68xx-All.shop.camp19718746995adgr149081388649&gclid=Cj0KCQiA6fafBhC1ARIsAIJjL8l21hLjBEhd63hA9rdh8OPhLMGmJ8AYoHYxjPJx34a48o-lA2d0Tz8aApAcEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bu ikisinden biri olmak zorunda değil. Ben indirimdeyken V2 mini almasından yanayım. Hangisini tercih etmeli?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam peki neden? Bende biraz baktım. Hatta şu an onu konuşuyorduk. Viper Mini'yle Deathradder V2 Mini'nin özellikleri aynı yani şekil olarak farklılar sadece başka farkları yoksa şeklinden dolayı deathradder V2 tercih etmesini söyledim.

Normalde, Prime mini veya, Hyperx pulsefire haste onercektim. Prime mini zamlanmış. Webdenalde stokta kalmamış. Hastede 650 lira.

Normalde, Prime mini veya, HyperX PulseFire haste onercektim. Prime mini zamlanmış. Webdenal'de stokta kalmamış. Hastede 650 lira.

Anladım. Peki farkları var mı Viper Mini ve deathradder V2 mininin?

Son düzenleme:
V2 Mini veya Viper Mini öneririm. Bildiğim kadarıyla özellikleri çok yakın modeller. Tasarım açısından karar verip bu iki mouse'dan birini almanı öneririm.

V2 Mini farkları: Sağ ele göre bir mouse, RGB aydınlatması sadece logosunda var, 70 milyon tıklama ömrü, yanında takılabilir pedler geliyor (görünüş olarak oldukça şıklık katıyor bence). Ayrıca V2 Mini'nin sensör konusunda bir tık daha iyi olduğunu duymuştum.
Viper Mini farkları: Simetrik bir mouse, logo haricinde altta da RGB aydınlatması var, 50 milyon tıklama ömrü.

Yani tek farkları görünüş desek pek yanlış olmayacak iki model. Ben V2 Mini kullanıyorum ben de bu ikilemde kalmıştım görünüş olarak V2 Mini bir tık daha ağır bastığı için V2 Mini tercih ettim. Siz de bu iki model arasında kalırsanız bir videolara bakın isterseniz.

Son düzenleme:
Normalde, Prime mini veya, HyperX PulseFire haste onercektim. Prime mini zamlanmış. Webdenal'de stokta kalmamış. Hastede 650 lira.

Hastede DPI sapması varmış bildiğim kadarıyla.

Teşekkür ederim ikinize de fikirleriniz için.

Son düzenleme:
Farklı bir nedeni varsa.

Anladım. Peki farkları var mı Viper Mini ve deathradder V2 mininin?
Pek farkları yok, Tutuş şekli veya boyu olabilir farkları. Dediğim gibi haste bir tık daha mantıklı, Bütçe çıkıyorsa.

İfadeler: Noe
DPI sapması o kadar da önemli değil açıkçası, eğer aşırı değilse. İnternetten küçük bir araştırmayla o sapmanın değerini bile öğrenebilirsiniz (1000dpi 1030'dur vs.) ve ona göre ayarlarsınız hassasiyeti ya da direk elinize aldığınızda çok hızlı veya yavaşsa ayarlarsınız zaten direk. Benim önerim haste olurdu hepsi arasından çünkü rekabetçi anlamda gerek hafifliği gerek yapısı (hafif olmasına rağmen fena değil, deathadder v2 çok daha ağır) gerek de sensör ve bence switch olarak üçünün en ideali o, fakat tabii ki en önemli şey tutuş olduğundan ve arkadaşınız ec1 sevdiğine göre ona en yakın olan mouse deathadder v2 mini modelidir. Sadece, ben olsam bir şeye sabit kalmam ve daha kaliteli olanı yani haste'i alırım gene de, eğer arkadaşınız o kadar da ergo mouse meraklısı değilse.

İfadeler: Noe
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…