SeaIceDragon Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Faremi değiştireceğim, VXE R1 SE+ alacağım buna uygun bir de mouse pad istiyorum. Dokusu hoş ve mouse rahat kayabilsin. Çok bütçem yok pad için en yüksek 500TL falan. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2025
Faremi değiştireceğim, VXE R1 SE+ alacağım buna uygun bir de mouse pad istiyorum. Dokusu hoş ve mouse rahat kayabilsin. Çok bütçem yok pad için en yüksek 500TL falan.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.548 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2025 #2 Bütçeniz varsa bu KlasseGear Pro Kanagawa Yıldızlar 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları Yoksa bu Xrades Hyper Beast 90x40 cm Mousepad XXL Gamings Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende xrades kullanıyorum yanlarındaki dikişlerin kötü görünmesi haricinde bir sorun yok.
Bütçeniz varsa bu KlasseGear Pro Kanagawa Yıldızlar 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları Yoksa bu Xrades Hyper Beast 90x40 cm Mousepad XXL Gamings Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende xrades kullanıyorum yanlarındaki dikişlerin kötü görünmesi haricinde bir sorun yok.
SeaIceDragon Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 58 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Yüksek ihtimalle glorius heavy alacağım ama glorius ice ta alabilirim. yer fıstığı dedi: Bütçeniz varsa bu KlasseGear Pro Kanagawa Yıldızlar 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları Yoksa bu Xrades Hyper Beast 90x40 cm Mousepad XXL Gamings Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende xrades kullanıyorum yanlarındaki dikişlerin kötü görünmesi haricinde bir sorun yok. Genişletmek için tıkla...
Yüksek ihtimalle glorius heavy alacağım ama glorius ice ta alabilirim. yer fıstığı dedi: Bütçeniz varsa bu KlasseGear Pro Kanagawa Yıldızlar 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları Yoksa bu Xrades Hyper Beast 90x40 cm Mousepad XXL Gamings Oyuncu Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bende xrades kullanıyorum yanlarındaki dikişlerin kötü görünmesi haricinde bir sorun yok. Genişletmek için tıkla...