FPS tarzı oyunlar oynamıyorum. FIFA, pes, age of oynuyorum. Multimedya tuşları bulunan klavye önerisi istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS tarzı oyunlar oynamıyorum. FIFA, pes, age of oynuyorum. Multimedya tuşları bulunan klavye önerisi istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ona tuşları çok sert diyorlar hocam.Tam boyut olarak K512 Shiva önerebilirim. G213 gibi bir klavyeye bulaşmayın önermem.
Ona tuşları çok sert diyorlar hocam.
Bloody nasıl acaba hocam?![]()
A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 300,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
*
Kemdimde bunu kullanıyorum ağır ve sağlam bir klavyedir. Işık olarak da orta segmentte. Eğer ışık falan olayına takılmazsanız taş gibi klavyedir.
Bloody markası da güzel ürünler çıkarıyor. Her biri çok güzel olmayabilir tercih meselesi ama uygun fiyatlı kullanışlı olur genellikle. Ayrıca kullandığım fare mesela bu markadan.Bloody nasıl acaba hocam?
Bloody markası da güzel ürünler çıkarıyor. Her biri çok güzel olmayabilir tercih meselesi ama uygun fiyatlı kullanışlı olur genellikle. Ayrıca kullandığım fare mesela bu markadan.indirimdeyken almıştım. Bloody W70 Max mouse.
Aynen öyle. Sağlam ona lafım yok. Elbette bu fiyat aralığında ışıklandırma bariz yetersiz kalabiliyor çoğu klavyede. Ama önceliğiniz ışıklandırma ise tercihinizi ona göre bakın derim. Şahsen bu fiyat aralığında bilinmedik markalarda da ışıl ışıl olanları mutlaka vardır. Ama uzun süre kullanımda aynısı olmuyor maalesef. Ben uzun süre kullanım ve o günkü bütçeme göre almayı tercih etmiştim. Çokta lüzumsuz para harcama gereği duymuyorum açıkcası bir klavyeyeBloody mouse var 4 yıldır kullanıyorum taş gibi halâ 2 sene önce de başka bir tane aldım dursun köşede diye maşallahı var 4 yıllık halâ bozulmadıBloody güzel marka. Fakat videosunu izledim klavyenin gece tuşlar belli olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.