G213 gayet iyidir internette 1200 TL olarak gözüküyor ama sık sık indirime giriyor diye biliyorum acelen yoksa 500-600 TL bandında bulabilirsin ama sık sık kontrol etmeni öneririm.
1 sene boyunca kullandım ve pek bir sorunla karşılaşmadım. Dedikleri gibi yay sorunu var ama çok fazla gelmedi bana abartıldığını düşünüyorum. Kişiden kişiye değişebilir bu rahatsız olma olayı.
En ucuz A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 300,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! A4 Tech KB-28G USB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 300,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bloody markası da güzel ürünler çıkarıyor. Her biri çok güzel olmayabilir tercih meselesi ama uygun fiyatlı kullanışlı olur genellikle. Ayrıca kullandığım fare mesela bu markadan. İndirimdeyken almıştım. Bloody W70 Max mouse.
Bloody markası da güzel ürünler çıkarıyor. Her biri çok güzel olmayabilir tercih meselesi ama uygun fiyatlı kullanışlı olur genellikle. Ayrıca kullandığım fare mesela bu markadan. indirimdeyken almıştım. Bloody W70 Max mouse.
Bloody mouse var 4 yıldır kullanıyorum taş gibi halâ 2 sene önce de başka bir tane aldım dursun köşede diye maşallahı var 4 yıllık halâ bozulmadı Bloody güzel marka. Fakat videosunu izledim klavyenin gece tuşlar belli olmuyor.
Bloody mouse var 4 yıldır kullanıyorum taş gibi halâ 2 sene önce de başka bir tane aldım dursun köşede diye maşallahı var 4 yıllık halâ bozulmadı Bloody güzel marka. Fakat videosunu izledim klavyenin gece tuşlar belli olmuyor.
Aynen öyle. Sağlam ona lafım yok. Elbette bu fiyat aralığında ışıklandırma bariz yetersiz kalabiliyor çoğu klavyede. Ama önceliğiniz ışıklandırma ise tercihinizi ona göre bakın derim. Şahsen bu fiyat aralığında bilinmedik markalarda da ışıl ışıl olanları mutlaka vardır. Ama uzun süre kullanımda aynısı olmuyor maalesef. Ben uzun süre kullanım ve o günkü bütçeme göre almayı tercih etmiştim. Çokta lüzumsuz para harcama gereği duymuyorum açıkcası bir klavyeye