500 TL'ye oyun tavsiyesi

Sonjavel

Picopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
5060
Anakart
b650
İşlemci
ryzen 5 7500f
Hocalarım selam bildiğiniz üzere birçok yerde şu an indirim var. Bütçem gördüğpünüz gibi Ubisoft Store'dan Assassin's Creed 4 Black Flag aldım ama oyunu bazı nedenlerden iptal ettim sürekli aktivasyon kodu istemesi gibi. Neyse şu anda da 500 TL'ye alabileceğim. Steam olursa daha iyi olur. Oyunlara bakıyorum RDR2 GT5 Bannerlord gibi oyunlara zaten sahibim ve hikayeli oyunlar beni biraz daha içine çekiyor. Tavsiyelerinize açığım şimdiden teşekkürler.

500TL bütçesi varken neden gidip de güvenilir mi güvenilmez mi kafasında korsan oyun indirsin ki? Tamam belirli siteler güvenilir oyunlar koymuş korsan olarak örnek olarak SteamRIP gibi siteler. Ama adam sana 500TL oyun önerisi demiş hangi korsan oyununu oynamalıyım dememiş.

Hocalarım peki 1 adet de olsa ( AC4 Black Flag ) korsan olarak indirsem bir sıkıntı çıkarır mı acaba oyunu cidden oynamak istiyorum ama Steam de 32 dolar Epic de zaten yoo Ubisoft Store da 300TL idi aldım ama sıkıntı çıkarttı tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Hocalarım peki 1 adet de olsa ( AC4 Black Flag ) korsan olarak indirsem bir sıkıntı çıkarır mı acaba oyunu cidden oynamak istiyorum ama Steam de 32 dolar Epic de zaten yoo Ubisoft Store da 300TL idi aldım ama sıkıntı çıkarttı tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Kürek oynayabilirsin fakat güvenilir yerden bakman lazım ki oradan da sorun yaşarsın.

Hocam kurek oyun ındırmek cıddı anlamda sıkıntılı bır ıs ben 1 2 kere yaptıydım aman ne olacak dıe 1 hafta once Steam'dekı paramda gıttı bence para vermeyeceğim dıe kasanızı rıske atmaya gerek yok zaten bır ogrencı olarak oyun fıyatları da o kadar pahalı oldugunu dusunmuyorum harclıklarımla gayet ıstedıgım oyunu alabılıyorum az sabırlı olunca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı