A Acemi Kaşif Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 380 11 Mayıs 2025 #1 Bilgisayarımda bu kulaklığı kullanıyordum: Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Kulaklığımı kasama takabilmem için 2 metre olan bir kulaklık kablosu önerisi arıyorum. Kulaklığı ve kulaklık mikrofonunu çalıştıran, ses kalitesini çok düşürmeyen bir ürün önerisi arıyorum. Bütçem maksimum 500'TL.
Bilgisayarımda bu kulaklığı kullanıyordum: Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik | ITOPYA Razer BlackShark V2 X Green Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240600-R3M1 ITOPYA'da www.itopya.com Kulaklığımı kasama takabilmem için 2 metre olan bir kulaklık kablosu önerisi arıyorum. Kulaklığı ve kulaklık mikrofonunu çalıştıran, ses kalitesini çok düşürmeyen bir ürün önerisi arıyorum. Bütçem maksimum 500'TL.
lacey Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 192 11 Mayıs 2025 #2 İçinden çıkan kablo fazlasıyla uzun değil mi zaten?
A Acemi Kaşif Kilopat Katılım 2 Ocak 2019 Mesajlar 380 11 Mayıs 2025 #3 lacey dedi: İçinden çıkan kablo fazlasıyla uzun değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... O kablo sanırım tam 1.5 metre, maalesef benim için yeterli olmamıştı onun boyutu. Çünkü kasam tam 1.5 metre uzağımda olduğundan, kulaklığım için 2 metre altı kablo bana yeterli olmamıştı. Monitörümde hem siyah, hem yeşil kablo girişi mevcut, kulaklığı+mikrofonu monitöre takmak iyi ise onun içinde kablo önerebilirsiniz. Son düzenleme: 11 Mayıs 2025
lacey dedi: İçinden çıkan kablo fazlasıyla uzun değil mi zaten? Genişletmek için tıkla... O kablo sanırım tam 1.5 metre, maalesef benim için yeterli olmamıştı onun boyutu. Çünkü kasam tam 1.5 metre uzağımda olduğundan, kulaklığım için 2 metre altı kablo bana yeterli olmamıştı. Monitörümde hem siyah, hem yeşil kablo girişi mevcut, kulaklığı+mikrofonu monitöre takmak iyi ise onun içinde kablo önerebilirsiniz.