embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar, 500 TL'yi aşmayacak şekilde bana bir RTX 3060 tutacağı önerir misiniz? Model ASUS TUF 3 fanlı kasa ise Cougar Panzer Max.
Arkadaşlar, 500 TL'yi aşmayacak şekilde bana bir RTX 3060 tutacağı önerir misiniz? Model ASUS TUF 3 fanlı kasa ise Cougar Panzer Max.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 Tutacak dediğin plastik birşey, bunun ne önerisini istiyorsun ki? Bak beğendiğini al. Millet biblo filan koyuyor, o daha güzel.
Tutacak dediğin plastik birşey, bunun ne önerisini istiyorsun ki? Bak beğendiğini al. Millet biblo filan koyuyor, o daha güzel.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #3 arandur dedi: Tutacak dediğin plastik bir şey, bunun ne önerisini istiyorsun ki? Bak beğendiğini al. Millet biblo filan koyuyor, o daha güzel. Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartının fan sayısına göre falan değişiklik gösterir sanıyordum da o yüzden açtım konuyu.
arandur dedi: Tutacak dediğin plastik bir şey, bunun ne önerisini istiyorsun ki? Bak beğendiğini al. Millet biblo filan koyuyor, o daha güzel. Genişletmek için tıkla... Ben ekran kartının fan sayısına göre falan değişiklik gösterir sanıyordum da o yüzden açtım konuyu.
Cansıznefer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #4 Amazon.com.tr RGB kontrolcün veya anakartta RGB desteğin varsa şöyke bir şey düşünebilirsin. Amazon.com.tr Bütçe artarsa böyle birşeyde olabilir.
Amazon.com.tr RGB kontrolcün veya anakartta RGB desteğin varsa şöyke bir şey düşünebilirsin. Amazon.com.tr Bütçe artarsa böyle birşeyde olabilir.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #5 embraceit dedi: Ben ekran kartının fan sayısına göre falan değişiklik gösterir sanıyordum da o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Yok sadece çubuk.
embraceit dedi: Ben ekran kartının fan sayısına göre falan değişiklik gösterir sanıyordum da o yüzden açtım konuyu. Genişletmek için tıkla... Yok sadece çubuk.