500 TL'ye sistem toplama

Ben bu kadar yapabildim kardeşim diğer arkadaşlara da sor sen yinede ben bu işte çok ta iyi sayılmam :)

500.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim.

İşlemci olarak = Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar bu işlemci intel'in 20. yılına yaptığı bir işlemci. İyi bir soğutma sistemin varsa buna overclock yapıp i7 düzeyine çıkarabilirsin 4.4 ghz'e kadar çıkıyor.

Anakart olarak = GIGABYTE H81M-DS2 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz VGA Anakart - Vatan Bilgisayar bu anakart hakkında pek bir bilgim yok fakat verdiğim işlemciye uyumlu.

RAM = Crucial 4GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 1.5V PC Ram - Vatan Bilgisayar buda CL8 bir RAM. Bu sayı CL... Ne kadar küçükse o kadar iyi oluyor. 1600 mhz bir RAM işine yarar.

Bu verdiğim parçalar şuanda toplam = 489 TL. Bence kaçırma al bunları kardeşim yani bunlar işini görür.Ama oyun oynuyacaksan söyle ona göre tavsiye verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı