500 TL'ye siyah perde önerisi

Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık
Daha fazla  
Odam öğlen saatlerinde fazla güneş aldığından hem çok sıcak oluyor hem de ekranlar yansıma yapıyor. Hem sıcaklığı çözmesi için hem de yansıma yapmaması için siyah perde almak istiyorum. 2 tane stor perde takılı ancak işe yaramıyor. 140x200 (En biraz daha fazla olabilir boy maksimum 200.) Bütçe sınırı yok fakat 500 civarı olursa iyi olur.

İ.D İpek Dokuma Perde Fon Perde Blackout Güneşlik Işık Geçirmez Siyah Fiyatı - Trendyol Ben bunu düşünüyor. Önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Odam öğlen saatlerinde fazla güneş aldığından hem çok sıcak oluyor hem de ekranlar yansıma yapıyor. Hem sıcaklığı çözmesi için hem de yansıma yapmaması için siyah perde almak istiyorum. 2 tane stor perde takılı ancak işe yaramıyor. 140x200 (en biraz daha fazla olabilir boy maksimum 200.) bütçe sınırı yok fakat 500 civarı olursa iyi olur.

İ.D İpek Dokuma Perde Fon Perde Blackout Güneşlik Işık Geçirmez Siyah Fiyatı - Trendyol ben bunu düşünüyor. Önerileriniz var mıdır?

Perdeciye gidip ölçüleri verip özel yaptırabilirsiniz.

Öneriden bağımsız olarak bende odamda siyah perde kullanıyordum baş ağrısı, halüsinasyon, ciltte solgunluk sabahları kalkamama gibi sağlığı etkileyen kötü bir durum. Kullanmanı önermiyorum.

Öneriden bağımsız olarak bende odamda siyah perde kullanıyordum baş ağrısı, halüsinasyon, ciltte solgunluk sabahları kalkamama gibi sağlığı etkileyen kötü bir durum. Kullanmanı önermiyorum.

Bilimsel olarak böyle bir etkisi var mı? Belki sizi öyle etkilemiştir veya başka bir şey etkilemiştir. Perde harici başka çözüm öneriniz var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı