Muhammet 64
Hectopat
Omni DSL almayı düşünüyordum ama fiyatı çok artınca başka alternatiflere bakmak istedim. Wi-Fi kapasitesi ve performansı iyi olmasını istiyorum bu bütçede ne kadar iyi olabilirse. En fazla 500 verebilirim.
Linkte 2 modem var sanırım ama ikisi de efsane cihazlar, iyi tavsiye olmuş.
Yok üç adet var siz telefondan girdiğiniz için tam gözükmüyor olabilir.Linkte 2 modem var sanırım ama ikisi de efsane cihazlar, iyi tavsiye olmuş.
Omni dsl kullanıyorum. Hızınız 50 mbps'den yukarıysa ac destekli bir şeylere bakın.
Tenda vardı bir ara omni'den ucuzdu. O modeli hala satılıyorsa editlerim.
Hayır, aksine vodafone'nun işlemcisi Realtek ve dsl bağlantısında mtk'lardan daha yüksek hızda bağlantı kurduğuyla ilgili şeyler okumuştum.Daha uygun olduğu için Vodafone H300s almayı düşünüyorum. Diğerlerinin fiyat farkına değecek bir şeyi var mı?
Hayır, aksine Vodafone'nun işlemcisi Realtek ve DSL bağlantısında MTK'lardan daha yüksek hızda bağlantı kurduğuyla ilgili şeyler okumuştum.
Kablosuz bağlantı kısmında sorun yaşar mıyım? Şu an ZyXEL'in modemini kullanıyorum ve kablosuz bağlantıda sıkıntı yaşatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.