500 TL'ye XFly Vendetta Oyuncu Koltuğu alınır mı?

Hypeer

Hectopat
Makaleler
1
Bir arkadaşım sıfır olarak aldı fakat şu an nakit ihtiyacı gereği satmak durumunda kalmış. 500 TL gibi bir fiyata değer mi?

Umarım yanlış yazmışsınızdır. 15 dakika içinde 764 TL olmamış olsun lütfen. Koltuğa gelecek olursak x drive'ın merdiven altı ismi gibi duruyor. Ama denemeden bilemeyiz.

Umarım yanlış yazmışsınızdır. 15 dakika içinde 764 TL olmamış olsun lütfen. Koltuğa gelecek olursak x drive'ın merdiven altı ismi gibi duruyor. Ama denemeden bilemeyiz.
Ben tanıdığım birisinden alacağım. Koltuk gayet rahat aslında denemiştim.

Hocam ben de koltuk bakıyordum, bu koltuğun kol koyma yeri plastik ve zamanla açılır ve oturma yeri düz olduğu için sandalye gibi hissettirecektir. Ürünün tek özelliği hoş gözükmesi.
Ben bunu aldım:

Merhabalar üründen memnun kaldınız mı yorumlarda 3-4 ay sonra sıkıntı çıkabileceği söylemişti sizde öyle bir sıkıntı oldumu acaba.

Merhabalar üründen memnun kaldınız mı yorumlarda 3-4 ay sonra sıkıntı çıkabileceği söylemişti sizde öyle bir sıkıntı oldumu acaba.
Hocam yaklaşık 90 kiloyum günde 7 saat boyunca oturuyorum, hiç bir sıkıntısı olmadı. Fiyatına göre güzel ürünmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…