E emregokhan690 Decapat Katılım 20 Mayıs 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2024 #1 YouTube oyun kanalım için mikforon arıyorum. Max 500 TL'ye kaliteli mikrofon önerileriniz var mı?
Efe Karakaya Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 1.304 Çözümler 8 Yer Elazığ/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ekim 2024 #2 emregokhan690 dedi: YouTube oyun kanalım için mikforon arıyorum. Max 500 TL'ye kaliteli mikrofon önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kendim 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak sorunu yok. Emin ol bu 5000'lik mikrofonlara kafa tutar ses kalitesi olarak. Yanına firmanın sattığı ses kartını da alabilirsen süper olur. Olmazsa da önemli değil. Lastvoice BM800 Full Black Kondenser Youtuber Mikrofon + 7.1 İçerisinde bm800 başta olmak üzere, 7.1 ses kartı, shock mount, mikrofon süngeri ve 3 metre mikrofon kablosu bulunan pakettir. www.lastvoice.com.tr
emregokhan690 dedi: YouTube oyun kanalım için mikforon arıyorum. Max 500 TL'ye kaliteli mikrofon önerileriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Kendim 3 yıldır kullanıyorum ve en ufak sorunu yok. Emin ol bu 5000'lik mikrofonlara kafa tutar ses kalitesi olarak. Yanına firmanın sattığı ses kartını da alabilirsen süper olur. Olmazsa da önemli değil. Lastvoice BM800 Full Black Kondenser Youtuber Mikrofon + 7.1 İçerisinde bm800 başta olmak üzere, 7.1 ses kartı, shock mount, mikrofon süngeri ve 3 metre mikrofon kablosu bulunan pakettir. www.lastvoice.com.tr