500 watt PSU önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı yükselteceğim i7 4790 ve RX 580 takacağım, bana PSU önerir misiniz? Bütçe 1300 TL.

Sıfır olacaksan bu ikisine bakabilirsin. Ancak bu bütçede 2. el 600W üstü kaliteli model bulabilirsiniz.

Arkadaşın attığı Xigmatek'i alabilirsin , 2 senedir aynı markanın 650w 80+ olan modelini kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı.

Arkadaşın attığı Xigmatek'i alabilirsin , 2 senedir aynı markanın 650w 80+ olan modelini kullanıyorum en ufak sorun çıkartmadı.
Benim dedemin bilgisayarında da aynısı var 2019'dan bu yana sorun çıkarmadı yarı yolda bırakmadı.

Yapılabilecek en berbat öneri

Kardeşim, ben her gün Hadron PSU ile kasa hazırlıyorum, oyun testlerinde bir sorun görmüyorum, diğer bileşenlere de gerekli güç gidiyor, ha daha iyi markalar vardır okey sıkıntı yok ancak ben gördüğümü söylüyorum söyleneni değil.

O zaman her gün millete kalitesiz PSU'lar içeren riskli sistemler satıyorsun demek. Birazcık araştırırsan ne kadar kalitesiz bir marka olduğunu görürsün.

Son düzenleme:
Emin ol onlarca çeşit PSU gördüm kalitelisiyle dandiğiyle. Ancak açıkça söyleyebilirim ki Hadron, Turbox, Rampage, Gamepower gibi markalar asla güvenilmemesi gereken markalar. Çin'den gelen markasız ürünlere logo basıp satan markalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…