500 Watt PSU R7 265 ve GTX 750 Ti'ı çalıştırır mı?

IHeisenbergI

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle forum kültürüm yok, eğer konu açmakla hata yaptıysam (veya benzeri) kusuruma bakmayın, özür diliyorum.. Başlıkta da yazdığım üzere elimde "500 Watt x Calibre XİGMATEK (XCP-A500) 80Plus" güç kaynağı bulunmakta. Ekran kartı yenilemeyi düşünüyorum. Bahsettiğim ekran kartları arasında, güç kaynağı sıkıntısı çekme ihtimali nedeniyle seçim yapmakta zorlanıyorum. PSU'nun "output" tablosunu veriyorum. Yardımcı olursunuz inşallah.. Teşekkür ediyorum. (Sistemim: AMD Fx-6100, 4-4 8GB Kingston 1333MHz RAM, HD 4850 1 GB 256 Bit, Monitör bayağı eski, 'VGA')

Son düzenleyen: Moderatör:
Her iki kart için de PSU yeterli.

Sizin bir öneriniz var mı ikisi arasında ? Monitörümün VGA olmasının R7 265'te sorun çıkarabileceği (dalgalanmalar vb.) gibi birşeyler okumuştum, genelleme doğru mudur ?

Kartlar yakın performans sergiliyor. Tercihim GTX750 Ti'dan yana olurdu. HDMI portlu bir monitör daha iyi olacaktır.

Öncelikle PSU gayet yeterli.

Sizin bir öneriniz var mı ikisi arasında ? Monitörümün VGA olmasının R7 265'te sorun çıkarabileceği (dalgalanmalar vb.) gibi birşeyler okumuştum, genelleme doğru mudur ?

Yanlış bir genelleme olur. Arkadaşta var bu kart. Dönüştürücü ile kullanıyor bir sıkıntısını görmedi.

Bir de 750 Ti daha az güç tüketir ve DSR gibi teknolojileri var. Senin yerinde olsam 750 Ti tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…