5000-5200 TL i5 8600K ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Monitör dahil 16 gb ram sdd ile 3500 3700 TL Olabilir.
İntel güncellebilicek şekilde 1 sene sonra olsun yeterli.

Intel'in 8. nesil Pentium işlemcileri ve hesaplı H310 anakartları henüz çıkmadı. Gece müsait olduğum vakit 8. nesil I3 8100 F/P bir sistem toplamaya çalışacağım. Fiyatta esneme payı olabilir.
Beklemedeyim ozaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Nazım Paşa burdamsin yarın sistem satın alıcam?

Son düzenleme:
SDD Eksık heralde site güvenilirmi ?

Knight Online için tek çekirdek performansı en yüksek işlemciyi seçmelisin. Oyun eski olduğu için ekran kartı etki etmeyecektir.

- 8350K
- Pure Rock
- 120 GB SSD
- 1 TB HDD
- 4 GB RAM
- G2260VWQ6
- TX K7 400W
- Z370

Konuyu okumadım fakat böyle sistem almalısın.

Son düzenleme:
5200 TL Bütce monitör dahil arkadaşın attıgı sistem sizce iyi degilmi? 8700 koysam sisteme?

Böyle bir sistem ?

İyi değil. Knight Online gibi bir oyuna ekran kartı etki etmeyecektir. Tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci etki edecektir. İ3 8350K alın 2000 TL bütçe ile. Gerisi israf olacaktır.

İyi değil. Knight Online gibi bir oyuna ekran kartı etki etmeyecektir. Tek çekirdek performansı yüksek bir işlemci etki edecektir. İ3 8350K alın 2000 TL bütçe ile. Gerisi israf olacaktır.
Ben ileriye dönükte olmasını istiyorum aslında saglam birsey olsun arada başka oyunda yaparım diye düşündüm aslında?

@Oreki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…