5000-5500 TL Bilgisayar Toplama

Netra

Hectopat
Daha fazla  
Uygun hesaplı geleceğe yönelik ileride M.2 SSD ekleyebileceğim destekli bir anakart olsun istiyorum. Keza 8+8 GB RAM kesin alacağım başta sonradan yine aynı şekilde 8+8 RAM alıp yine yükseltebileceğim bir sistem olsun. Benim için en önemli şey geleceğe yönelik bir sistem olmasıdır başlangıç olarak SSD 120 GB veya 240 GB olabilir ileride yine yükseltebileceğim kasa olarak çok şıklık önemli değil benim için. F/P olsun. RGB zevkim yok, öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi alabilirsin. SSD'yi istersen değiştirirsin M.2 ile.
Evet bu sistemi youtube de bir kanalda izledim ama nedense anakartı ileriye yönelik seçtiğim zaman istediğim 265 TL civarı fiyatı artıyor keza Ramlar da öyle ileride yükseltmeyi düşündüğüm için bilindik bir marka seçtiğimde yine 50 TL artıyor 5700 5750 TL ye kadar artıyor o kullanılan SSD için de içim rahat değil sistemde hali hazırda olan parçalar güven vermiyor PSU da dahil sorunları olan parçalar yinede teşekkür ederim.

Bu bütçelere F/P kasası önermemiz daha doğru. Zaten bakarsan hazır sistemlerin anakartları çok yüksek olmaz. F/P olsun diye ekran kartına ve işlemciye abanırlar diğer parçaları giriş ile orta seviyesi tutarlar. İstersen ayrı sistem de atabilirim.
Ama hazır kasayla daha yüksek FPS alırsın benden söylemesi.

Screenshot_20191110-115146.png

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı