5000-5500 TL monitör önerisi

VA panel direkt alinmaz hocam. Ghosting sorunu cok yaygun VA panellerde. Cok kaliteli bir VA panel tercih edilebilir belki.

Kaliteli olanlar bal gibi alınır, tercih edilebilir değil.
R25F-30 Gibi modeller sağlam modeller.

İfadeler: kxy

Ghosting sorunu var diyenler için hayatım boyunca hep tuf monitörler kullandım, asla ghosting sorunu yaşamadım. Ghosting sorunu tamamen şans işi hiçbir marka yüzde yüz ghosting yok garantisi veremez, linkini bıraktığım monitör gayet iyi.

Şans işi falan değil, ayrıca biz diyorsak hepsinde var diye demiyoruz.

Mesela bunda yüksek ihtimalle vardır.

İfadeler: kxy

Benzer fiyata MSI ve Philips'in monitorleri daha iyi hocam.
Ghosting sorunu her monitorde olacak diyen yok ama atiyorum Philips'te 10 monitorde 1 oluyorsa TUF'ta 5 monitorde 1 oluyor. O yuzden ekstra sansa birakmak işi pek mantikli degil.

Hocam bıraktığınız monitörü aktif olarak yarım yıl falan kullandım, ayrıca yakın arkadaşım da aktif olarak kullanıyor. Burada niye yalan söyleyeyim konu birilerine monitör tavsiye vermekten ibaretken, bu kadar para verdiğiniz ürünlerde ghosting sorunu yaşamanız çok düşük şans bu her marka için geçerli. Ayrıca ghosting sorunları için bu tip markalar değişim kabul ediyorlar yani 'bunda yüksek ihtimal vardır' argümanları gereksiz bence.

Tamam o zaman, arkadaşınıza söyler misiniz? Ghosting testi yapıp atsın.
Bakalım argümanlarınız doğru mu?

Kaliteli olanlar bal gibi alınır, tercih edilebilir değil.
R25F-30 Gibi modeller sağlam modeller.

R25F-30 sağlam bir model değil ghosting sıkıntısı var internette kötü yorumlar dolu benim de başıma geldi zaten inanılmaz yaygın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…