WhosteR Decapat Katılım 23 Ekim 2023 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #21 kxy dedi: Alınır guzel monitordur. Va panel ama ghosting yok hizli bir monitor. Overdrive seviye 3 te ghosting sorunu olmuyor. Renk gamutu ve kontrast seviyesi oldukca iyi. Genişletmek için tıkla... bunu alıyorum hocam o zaman WhosteR dedi: bunu alıyorum hocam o zaman Genişletmek için tıkla... @kxy peki va panel hikayeli oyunlarda sorun çıkarır mı ? önceki monitörüm curved va paneldi fark olur mu ?
kxy dedi: Alınır guzel monitordur. Va panel ama ghosting yok hizli bir monitor. Overdrive seviye 3 te ghosting sorunu olmuyor. Renk gamutu ve kontrast seviyesi oldukca iyi. Genişletmek için tıkla... bunu alıyorum hocam o zaman WhosteR dedi: bunu alıyorum hocam o zaman Genişletmek için tıkla... @kxy peki va panel hikayeli oyunlarda sorun çıkarır mı ? önceki monitörüm curved va paneldi fark olur mu ?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.227 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2025 #22 WhosteR dedi: bunu alıyorum hocam o zaman @kxy peki va panel hikayeli oyunlarda sorun çıkarır mı ? önceki monitörüm curved va paneldi fark olur mu ? Genişletmek için tıkla... Iyi bir VA panel IPS ten daha iyi renk verir kontrasti yuksek oldugu icin buda o turde bir VA panel. Oldukca iyi monitordur sorun cikartmaz.
WhosteR dedi: bunu alıyorum hocam o zaman @kxy peki va panel hikayeli oyunlarda sorun çıkarır mı ? önceki monitörüm curved va paneldi fark olur mu ? Genişletmek için tıkla... Iyi bir VA panel IPS ten daha iyi renk verir kontrasti yuksek oldugu icin buda o turde bir VA panel. Oldukca iyi monitordur sorun cikartmaz.