5000-5500 TL monitör önerisi

Bütçe
5500

Fozzyxd

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070 R7 7500F Kioxia 1tb 16Gb Ram Thermaltake Kasa Asus A620m-k
Başlıktaki gibi monitör arıyorum, genellikle FPS oyunları oynuyorum IPS panel 144Hz üstü ve monitör başı yukarı aşağı sağ sola hareket ederse daha iyi olur. Bütçemin üstüne çıkabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.

24 inç kanadında 1 milyar renge sahip olan görüntü kalitesi süper 180Hz 1ms GtG olan tek monitör bu sanırsam bir de MSI güvencesi.
Yapıştır tek eksisi standı çok iyi değil fonksiyon açısından.

@920408 neden beğenmedi attınız?

Kötü monitör ben kullanıyorum tavsiye etmiyorum AOC agon çok daha iyi.

Neden kötü olduğunu da söylerseniz bizde bilgilenelim kronik sorununu görmedim özellikleride üst düzey fiyatı için.

Neden kötü olduğunu da söylerseniz bizde bilgilenelim kronik sorununu görmedim özellikleride üst düzey fiyatı için.
Karşılaştırma yaparsan kötü bir monitör AOC yanında AOC daha fazla iyi özellikler sunuyor. parlaklık tipi piksel yoğunluğu renk yüksek renk gamutu ve kontrast oranı.

İfadeler: kxy

Fiyatini hakeden bir monitor degil. Daha uyguna daha iyi secenekler var. Onceden 4500 bandinda alinabilir bir urundu.

AOC:

MAG256F:

Arada ucuk denebilecek bir fark var renk gamutu olarak. 4000 bandinda olmadigi surece asla alinmaz 256F.

4700 TL almıştım o zaman gerçekten güzeldi fiyatı artmış kral. Neyse senin önerdiğin monitörü bekliyorum hala ben kargodan gelecek.

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…