5000-5500 TL monitör önerisi

Bütçe
5500

Epeydeki yazılan bilgilere göre karşılaştırdım eğer dediğiniz gibiyse AOC daha mantıklıymış.

4700 TL almıştım o zaman gerçekten güzeldi fiyatı artmış kral. Neyse senin önerdiğin monitörü bekliyorum hala ben kargodan gelecek.

Mukemmel monitor hocam gectigimiz gunlerde deneyimleme firsatim oldu. Arkadasimda hem G244F var hem AOC aldi. Arada ucuk fark var cidden.

Epeydeki yazılan bilgilere göre karşılaştırdım eğer dediğiniz gibiyse AOC daha mantıklıymış.

Keşke MSI daha iyi olsa bende var ayrıca epeydeki oranlar bazen gerçeği yansıtmıyor. Bende oradan bakıyordum ama yanlış yapıyormuşum başka siteler var.

Mukemmel monitor hocam gectigimiz gunlerde deneyimleme firsatim oldu. Arkadasimda hem G244F var hem AOC aldi. Arada ucuk fark var cidden.
Lenovo Legion R27QE geçtim vallahi artık kötü olsada beni bağlamaz umarım ölü pixel çıkmaz.

Monitor kagit uzerinde degil olcumlerle karsilastirilir. IPS modellerdeki standart degerler veriliyor kagit uzerinde. Olcumlerde farkli sonuclar cikar.
Onları karşılaştıran bir tane site vardı bulamadım yardımcı olur musun ?

AOC'de sadece öne arkaya eğme var. Sağa sola dönme yok.

Onları karşılaştıran bir tane site vardı bulamadım yardımcı olur musun ?

Siteyi bende bilmiyorum. Youtube uzerinden incelemelere bakiyorum. @bluerr hocam biliyordur yüksek ihtimal.

AOC'de sadece öne arkaya eğme var. Sağa sola dönme yok.

Bu alinmamasi icin bir sebep degil. Panel kalitesi olarak fiyat bandinin oldukca uzerinde. Ayrı monitor kolu alinir eger pivot isteniyorsa. Veya daha uyguna R24e alinir. AOC kadar iyi olmasada kendi fiyat bandinin en iyisi.

AOC bayağı iyi zaten aynısı bende var. Sadece arkadaş pivot olsun istemiş diye dedim. Yoksa monitör kolu ile olur evet.

Siteyi bende bilmiyorum. Youtube uzerinden incelemelere bakiyorum. @bluerr hocam biliyordur yüksek ihtimal.

Cikarsada degisim yapar hocam hepsiburada sorunsuz sekilde. Her guzelin bir kusuru vardir bu guzelin kusuruda kalite kontrolunun pek iyi olmamasi maalesef .
İnşallah monitörde kusur olmaz benim kusurum hep sen ol

AOC bayağı iyi zaten aynısı bende var. Sadece arkadaş pivot olsun istemiş diye dedim. Yoksa monitör kolu ile olur evet.
Monitör kollarını pek önermiyorum ya çok sallınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…