Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 26 Temmuz 2025 #41 padden dedi: Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları bu model nasıl bütçe zorlanıp alınır mı? Alınırsa iade edeceğim. @Mai_Sakurajima @NightMare_TR sizden de yorum bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gamepower, Rampage, James Donkey bu üçünden helallik bile alınmaz.
padden dedi: Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları bu model nasıl bütçe zorlanıp alınır mı? Alınırsa iade edeceğim. @Mai_Sakurajima @NightMare_TR sizden de yorum bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Gamepower, Rampage, James Donkey bu üçünden helallik bile alınmaz.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #42 kxy dedi: Alinmaz rezil bir monitor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700e geliyor alacağım ama indirim ne zaman biter bilgin var mı?
kxy dedi: Alinmaz rezil bir monitor. Genişletmek için tıkla... Hocam 5700e geliyor alacağım ama indirim ne zaman biter bilgin var mı?
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 17.192 Makaleler 4 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #43 Musa Yiğit dedi: Hocam 5700e geliyor alacağım ama indirim ne zaman biter bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
Musa Yiğit dedi: Hocam 5700e geliyor alacağım ama indirim ne zaman biter bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam.
NightMare_TR Hectopat Katılım 18 Aralık 2021 Mesajlar 388 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #44 padden dedi: Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları bu model nasıl bütçe zorlanıp alınır mı? Alınırsa iade edeceğim. @Mai_Sakurajima @NightMare_TR sizden de yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm kusura bakmayın alınmaz.
padden dedi: Gamepower 27" Sonic T80 Flat Fast Ips 180hz 0.5ms Qhd 2k Gaming Monitör (SIFIR ÖLÜ PİKSEL GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları bu model nasıl bütçe zorlanıp alınır mı? Alınırsa iade edeceğim. @Mai_Sakurajima @NightMare_TR sizden de yorum bekliyorum Genişletmek için tıkla... Biraz geç gördüm kusura bakmayın alınmaz.