AliYağcı Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 480 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #31 Umut 77 dedi: İşlemciniz 3200MHz destekliyor bence 3200MHz'e overclocklayın o attığınız 475 TL anakartla. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı youtubeden izleyerek pc montajlayıp üstüne birde overclock yapcam
Umut 77 dedi: İşlemciniz 3200MHz destekliyor bence 3200MHz'e overclocklayın o attığınız 475 TL anakartla. Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı youtubeden izleyerek pc montajlayıp üstüne birde overclock yapcam
Umut 77 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 4.860 Çözümler 16 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #32 AliYağcı dedi: Hadi hayırlısı YouTube'den izleyerek PC montajlayıp üstüne bir de overclock yapacağım . Genişletmek için tıkla... Zevkli olur hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum . AliYağcı dedi: Hadi hayırlısı YouTube'den izleyerek PC montajlayıp üstüne bir de overclock yapacağım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz .
AliYağcı dedi: Hadi hayırlısı YouTube'den izleyerek PC montajlayıp üstüne bir de overclock yapacağım . Genişletmek için tıkla... Zevkli olur hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum . AliYağcı dedi: Hadi hayırlısı YouTube'den izleyerek PC montajlayıp üstüne bir de overclock yapacağım . Genişletmek için tıkla... Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz .
AliYağcı Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 480 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2020 #33 Umut 77 dedi: Zevkli olur hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum . Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Umut 77 dedi: Zevkli olur hocam ben de öyle yapmayı düşünüyorum . Hayırlı uğurlu olsun sisteminiz . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.