5000-5500 TL'ye sistem toplama

• Konuyu başlatan Ninova
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.474

Ninova

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskisehir, Turkey
Daha fazla  
İyi günler arkadaşler. 5000-5500 TL arası sistem toplamak istiyorum. Oyun oynamak için. Öyle her şeyi ultrada açmak gibi bir fantazim yok. Ancak artık yüksek ayarda oyun oynamak nasıl, onu öğrenmek istiyorum. Üniversiteye başlayacağım ve yeni bir PC almak istiyorum. Ben bir tane topladım. AMD tabanlı olmasını F/P'de daha başarılı olduğundan istiyorum. Intel biraz fazla uçuk kaçıyor. :)

Adsız.png

Valla hocam sen o fiyata Intel sistemde toplarsın oyunları ultrada da oynarsın. :) Benim yaptığım bir sistem var beğenir misin bilmem ama paylaşayım seninle.
111.jpg

Eki Görüntüle 25866 İyi Günler Arkadaşlar. 5000-5500 TL Arası Sistem Toplamak İstiyorum. Oyun Oynamak İçin Öyle Her Şeyi Ultrada Açmak Gibi Bi Fantezim Yok. Ancak Artık Yüksek Ayarlarda Oyun Oynamak Nasıl Onu Öğrenmek İstiyorum. Üniversiteye Başlayacağım. Ve Yeni Bir PC almak istiyorum. Ben Bir tane Topladım. AMD tabanlı olmasını daha f/p olduğundan dolayı istiyorum İNTEL biraz fazla uçuk kaçıyor :)
Yanlışınız var. AMD Fx 8320 ve 8350 vs. f/p ürünüdür. 9590 gibi işlemciler fazla güç tüketir ve az performanslıdır. Ramler 16GB gerekli değil 8GB fazlasıyla yeterlidir. Ekran kartını Gtx 980 yapabilirsiniz. SSD olarak herkes Samsung EVO tavsiye ediyor. Anakartıda Z97 Gamin 5-7 alabilirsiniz.

• Intel Core i7-4790K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 7
  • Ekran Kartı: MSI GTX 980 OC
Diğer bileşenler:
  • Bellek: Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: WD Caviar Black 1 TB 7200 Rpm
  • SSD: Kinston 120 GB M.2 Sata SSD
  • Monitör: Asus 23" VX238H Monitör
  • Klavye/Mouse : Logitech G105 Gaming Klavye / Razer Deathadder 2013
  • Kasa: Corsair 500R
  • Güç Kaynağı: FSP Raider 750 750W 80+ Silver
Bu sistemi alabilirsiniz.

Yanlışınız var. AMD Fx 8320 ve 8350 vs. f/p ürünüdür. 9590 gibi işlemciler fazla güç tüketir ve az performanslıdır. Ramler 16GB gerekli değil 8GB fazlasıyla yeterlidir. Ekran kartını Gtx 980 yapabilirsiniz. SSD olarak herkes Samsung EVO tavsiye ediyor. Anakartıda Z97 Gamin 5-7 alabilirsiniz.

Ama böylelikle çok fazla daha fiyat artacak. 980'ler de az para değil. :)

Bilmiyorum AMD toplama konusunda içimde sürekli bir dürtü var daha ucuz olacağı ve fenada bir performans vereceğni düşünüyorum
dediğim gibi hocam 5000 tl ye sistem toplamada herkes size intel ve 980 den aşağı kart söylemez. tekrar bi konu açın 2500-3000 tl ye sistem toplama diye size istediğiniz şekilde yardımcı olacaklardır hocam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı