Selam arkadaşlar. Çoğunlukla FPS oyunları oynayacağım bilgisayar toplamak istiyorum ama pek anlamıyorum hangi ekran kartını, anakartı falan seçeceğimi. Yardımcı olursanız sevinirim.
DA-SISTEM3/GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-SISTEM3 ITOPYA'da.
www.itopya.com
Mis gibi sistem. Allah nasip ederse aynısından ben de alacağım. Hakkında hayırlısı.
Edit: SSD 'yi XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma) seç.
500-600W PSU çok açıklayıcı oldu. Sacma sapan öneri yapmayin. Gidip Everest alacak belki? Sizin ozensizliginiz yüzünden konu sahibi mi kötü olacak? Doğru düzgün marka ve model belirtin. Ayrıca bu bütçe için R3 3100 az, 3600 sığıyor 16 GB RAM ile birlikte.
Ne kadar doğru bilemiyorum fakat Windforce modellerinde ısınma sorunu olduğunu okumuştum forumda bu yüzden INNO3D önerdim. Tabi ki sizin dediğiniz şekilde de alınabilir.
Palit GeForce GTX 1660 Super GP OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Spec Delta yerine T7'nin kalmasını ve ekstra fan eklemesi yapılmasını öneririm ben.