5000-6000 TL arası sistem toplama

1.5k para verip gene senin önerdiğin sistemden katkat kat iyi performanslı sistem yapıyoruz.Zamanla alır şuan bütçesi böyle ....

1.5k para verip gene senin önerdiğin sistemden katkat kat iyi performanslı sistem yapıyoruz.Zamanla alır şuan bütçesi böyle ....
zaten kasa olduğundan istediğim zaman upgrade edebilirim bir de senin sisteminde psu falan gerek var mı o 5 i yeterli mi?

Sana o topladığın kasa ile ilgili tüm sorunları yazdım ama sen daha performanslı bir kasa topladın ha? Tamam tamam kardeşim. Arkadaş o sistemi alıp sıkıntı çıktığında sen ilgilenirsin.

Sana o topladığın kasa ile ilgili tüm sorunları yazdım ama sen daha performanslı bir kasa topladın ha? Tamam tamam kardeşim. Arkadaş o sistemi alıp sıkıntı çıktığında sen ilgilenirsin.
kanka sen ne önerirsin 6500 tl üstüne çıkmayacak birşey için

1000TL daha ucuza hava sürkilasyonu coolmaster kasadan 10 kat daha iyi sistem var neden anlamıyorsun , atalarımızında dediği gibi göz var nizam var lütfen

1000TL daha ucuza hava sürkilasyonu coolmaster kasadan 10 kat daha iyi sistem var neden anlamıyorsun , atalarımızında dediği gibi göz var nizam var lütfen

aynısını yaptım başka birşeye gerek var mı?
kanka senin sistemide bekliyorum hangisi daha iyiyse onu alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…