5000-6000 TL arasında sistem ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim. Hoparlör monitör klavye fare onlar zaten var şuan sadece kasayı toplamak amacım aslında bu asusun TYTAN serisindede güzel bilgisayarlar var ama oturup tek tek takmanın zevki ayrı tabi kimilerini sistemi dizme DDR4 ü bekle diyorlar ama onunda nezaman çıkacağı belli değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bi' kere AMD'yi unutun. Sistem oyun içinse, LGA 2011 çok gereksiz. Güzel bir Haswell işlemci alınabilir, ekran kartı olarak 780 Ti veya 290X doğru seçim olur.
Anakartı illa ROG istiyorsanız, Maximus VI Hero alabilirsiniz.
Parası olmayanlar ne yapıcak :D :D :D ühühühüh
 
Para mevzusu değil benim kafamda hala AMD var ama çok güç tüketiyor acaip şekilde kararsızım şuan. Tavsiyelere baktım intel 4770k ile AMD FX X8 9370 kıyaslanmış ikisi arasındayım şuan amd nin 8 çekirdek oluşu çok cazip geliyor bana.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi orası öylede kararsızlık var işte.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe çok, intel almanı tavsiye ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işlemci 4770k ya göre nasıl sizce (Core i7 4960X) performans olarak genelde iş için kullanıldığını söylüyorlar ama benchmarklarda filan performansı iyi oyun için gider mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konunun kapatılması sizin için alınmış bir önlemdir. 1 aya fiyatlarda değişiklik, yeni donanım çıkma ihtimali çok büyük. Bu sebeple sizin aldığınız zamanın o paraya en iyisi olmasını istediğimiz için sistem toplama konusunu sistemi almadan 1 hafta önce açmanızı tavsiye ediyoruz.

İyi sosyaller. :)
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı