FROSTFF Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Benim 5 6 binlarık bütçem var ve PC almayı düşünüyorum yaza doğru masaüstü ekran kartı olarak AMD mi yoksa NVIDIA mı kararsız kaldım.
Benim 5 6 binlarık bütçem var ve PC almayı düşünüyorum yaza doğru masaüstü ekran kartı olarak AMD mi yoksa NVIDIA mı kararsız kaldım.
E Ekrem98 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 153 27 Ocak 2022 #2 Ekran kartını 2. el alın sıfır imkansız 5bin 6bine.
FROSTFF Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #3 Ekrem98 dedi: Ekran kartını 2. el alın sıfır imkansız 5bin 6bine. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış anladınız herhalde 5 bine 6 bine ekran kartı aramıyorum sadece ben nvidima daha iyidir yoksa AMD mi dedim xd.
Ekrem98 dedi: Ekran kartını 2. el alın sıfır imkansız 5bin 6bine. Genişletmek için tıkla... Siz yanlış anladınız herhalde 5 bine 6 bine ekran kartı aramıyorum sadece ben nvidima daha iyidir yoksa AMD mi dedim xd.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 FROSTFF dedi: Siz yanlış anladınız herhalde 5 bine 6 bine ekran kartı aramıyorum sadece ben nvidima daha iyidir yoksa AMD mi dedim xd. Genişletmek için tıkla... AMD APU'lara yönelin yoksa sistem toplayamazsınız
FROSTFF dedi: Siz yanlış anladınız herhalde 5 bine 6 bine ekran kartı aramıyorum sadece ben nvidima daha iyidir yoksa AMD mi dedim xd. Genişletmek için tıkla... AMD APU'lara yönelin yoksa sistem toplayamazsınız
FROSTFF Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #5 Kick Furkanowski dedi: AMD APU'lara yönelin yoksa sistem toplayamazsınız. Genişletmek için tıkla... 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini.
Kick Furkanowski dedi: AMD APU'lara yönelin yoksa sistem toplayamazsınız. Genişletmek için tıkla... 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini.
S Shai Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 437 27 Ocak 2022 #6 FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... Neden düşecek acaba? ben de sistem toplayacağım merak ettim.
FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... Neden düşecek acaba? ben de sistem toplayacağım merak ettim.
E Ekrem98 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 153 27 Ocak 2022 #7 FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... 3 4 aya daha da artacak bekleyin ve görün.
FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... 3 4 aya daha da artacak bekleyin ve görün.
FROSTFF Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #8 Shai dedi: Neden düşecek acaba? Ben de sistem toplayacağım merak ettim. Genişletmek için tıkla... Düşerse toplamanızı öneririm ben toplayacağım açıkçası. Ekrem98 dedi: 3 4 aya daha da artacak bekleyin ve görün. Genişletmek için tıkla... Hayır düşecek asıl o zaman bekleyin ve görün.
Shai dedi: Neden düşecek acaba? Ben de sistem toplayacağım merak ettim. Genişletmek için tıkla... Düşerse toplamanızı öneririm ben toplayacağım açıkçası. Ekrem98 dedi: 3 4 aya daha da artacak bekleyin ve görün. Genişletmek için tıkla... Hayır düşecek asıl o zaman bekleyin ve görün.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #9 FROSTFF dedi: Düşerse toplamanızı öneririm ben toplayacağım açıkçası. Hayır düşecek asıl o zaman bekleyin ve görün. Genişletmek için tıkla... Agam neden düşüyor onu söylesen
FROSTFF dedi: Düşerse toplamanızı öneririm ben toplayacağım açıkçası. Hayır düşecek asıl o zaman bekleyin ve görün. Genişletmek için tıkla... Agam neden düşüyor onu söylesen
FROSTFF Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 264 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #10 Kick Furkanowski dedi: Agam neden düşüyor onu söylesen. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tandığım bir bilgisiyarcı var o söyledi zaten krdşm. FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... Ayrıca komik olan nedir? Görürsünüz krdşm düşünce kim kime gülüyor
Kick Furkanowski dedi: Agam neden düşüyor onu söylesen. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tandığım bir bilgisiyarcı var o söyledi zaten krdşm. FROSTFF dedi: 3-4 aya düşecek parçalar zaten hem onları bekliyorum hem de yazın gelmesini. Genişletmek için tıkla... Ayrıca komik olan nedir? Görürsünüz krdşm düşünce kim kime gülüyor