EsadGulcimen Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #1 Minimum 8 GB RAM'li bir laptop önerir misiniz? Windows ile beraber gelsin ve 6000 TL'yi geçmesin.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 6 Ekim 2020 #2 Matebook D14-D15
A AbbasFan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 96 6 Ekim 2020 #3 EsadGulcimen dedi: Minimum 8 GB RAM'li bir laptop önerir misiniz? Windows ile beraber gelsin ve 6000 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız ?
EsadGulcimen dedi: Minimum 8 GB RAM'li bir laptop önerir misiniz? Windows ile beraber gelsin ve 6000 TL'yi geçmesin. Genişletmek için tıkla... Ne için kullanacaksınız ?
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 6 Ekim 2020 #4 Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. www.vatanbilgisayar.com Kaçırmadan alın. Bu fiyata pek yok.
Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. Huawei Matebook D 15 amd ryzen 5 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Huawei Matebook D 15 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. www.vatanbilgisayar.com Kaçırmadan alın. Bu fiyata pek yok.
EsadGulcimen Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #5 AbbasFan dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmayacağım arkadaşımın ablası kullanacak depolaması fazla olsun ve 8 GB RAM olsun ve FreeDOS'da olmasın.
AbbasFan dedi: Ne için kullanacaksınız? Genişletmek için tıkla... Ben kullanmayacağım arkadaşımın ablası kullanacak depolaması fazla olsun ve 8 GB RAM olsun ve FreeDOS'da olmasın.
A AbbasFan Picopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 96 6 Ekim 2020 #6 EsadGulcimen dedi: Ben kullanmayacağım arkadaşımın ablası kullanacak depolaması fazla olsun ve 8 GB RAM olsun ve FreeDOS'da olmasın. Genişletmek için tıkla... O ne için kullanacak ?
EsadGulcimen dedi: Ben kullanmayacağım arkadaşımın ablası kullanacak depolaması fazla olsun ve 8 GB RAM olsun ve FreeDOS'da olmasın. Genişletmek için tıkla... O ne için kullanacak ?
EsadGulcimen Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #7 AbbasFan dedi: O ne için kullanacak? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne için kullanır bilmiyorum fakat oyun oynamayacak.
AbbasFan dedi: O ne için kullanacak? Genişletmek için tıkla... Tam olarak ne için kullanır bilmiyorum fakat oyun oynamayacak.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 6 Ekim 2020 #8 EsadGulcimen dedi: Tam olarak ne için kullanır bilmiyorum fakat oyun oynamayacak. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir.
EsadGulcimen dedi: Tam olarak ne için kullanır bilmiyorum fakat oyun oynamayacak. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir.
EsadGulcimen Femtopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #9 Revivmeooi dedi: Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş da atsın karşılaştıracağım. AbbasFan dedi: O ne için kullanacak? Genişletmek için tıkla... Atacak mısınız? Revivmeooi dedi: Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ve sepete ekleyemiyorum nasıl alacağım bu bilgisayarı sadece stoktaki mağazalar seçeneği var. Son düzenleme: 6 Ekim 2020
Revivmeooi dedi: Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir. Genişletmek için tıkla... Diğer arkadaş da atsın karşılaştıracağım. AbbasFan dedi: O ne için kullanacak? Genişletmek için tıkla... Atacak mısınız? Revivmeooi dedi: Dediğim gibi şu Vatan'dan alsın daha ucuzu yok çünkü yakın zamanda zam gelebilir. Genişletmek için tıkla... Ve sepete ekleyemiyorum nasıl alacağım bu bilgisayarı sadece stoktaki mağazalar seçeneği var.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.274 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #10 Huawei alın her türlü iyi olur oyun oynamayacak bir kişi için söylüyorum bunu.