5000-6000 TL ekran kartı önerisi

pEmirq

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5060 | R5 5600 | ASUS PRIME A520M-R | Crucial 500GB | LEXAR THOR 2x8GB 3200MHz
5000-6000 TL civarında ekran kartı arıyorum. NVIDIA olsa daha iyi olur benim için. Sizin bir öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
5000-6000 TL civarında ekran kartı arıyorum. NVIDIA olsa daha iyi olur benim için. Sizin bir öneriniz var mıdır?
RX 6600 XT bulabilirsen al o fiyata eğer NVIDIA olması şart değilse. Geçen hafta 5000'e aldım tam.
Ancak ille de NVIDIA olsun diyorsan belki RTX 3060 bulabilirsin biraz araştırarak.
Bu arada bu önerileri 2. el yaptım, sıfır arıyorsan bu fiyata çok da bişe beklememen lazım.

Belki Gaming gecesinden iyi bir AMD kart koparırsın.

Hocam İncehesap'dan önermem kendim şahsen Gaming gecesiden kulaklık ile klavye aldım klavyede sorun yoktu fakat kulaklıktan cızırtı geliyordu kronikmiş sanırım gönderdim 14 gün içinde iade hakkımı kullandım ve benim haberim olmadan kullanıcı izni ile garantiye gönderildi denmiş ki sadece cızırtı gelmesine rağmen RGB'si bozuk ve ses gelmiyor denmiş tüketici hakem heyetine başvurunca ise garantiye gönderildiği için İncehesap haklı bulundu (İncehesap bize garanti servisinden iade alınması için yazı isteyin dedi bizde garanti servisini arayıp söyledik ve çalışan ise bize abi isterseniz satıcıya geri gönderelim iade alın diyelim fakat bizim öyle bir hükmümüz yok iade almamak için biraz boş yapmışlar dedi) ve sonuç bu 4 ay önce 2900 TL verdiğimiz kulaklık elimizde patladı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı