5000-6000 TL Gamebook Önerisi

UĞURLUUUUUU

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar.

Belirttiğim fiyat aralıklarında MSI-Asus-Alienware gibi firmaların 17.3 inçlik oyuncu bilgisayarlarını arıyorum. Fakat aşağıdaki verdiğim bilgisayarların fiyatları kabarık. Bu ayarda başka bilgisayar bulanabilir mi? Ya da başka yerlerden ucuza alınabilir mi? Şimdiden çok teşekkürler, yorumlarınız benim için çok önemli.

ASUS GX 770 Dizüstü Harici Su Soğutmaya Sahip Olacak - Technopat
Dell Alienware ANW15-7493SLV 4K UHD Dokunmatik Gaming Notebook
Msi GT72 2QD-630TR Notebook

ilk olarak msi nin gayet güzel gamebook modelleri var ben gs 70 i öneririm hem taşınabilir hemde performans canavarı ikinci olarak ise beklemek mantıklı olabilir ama pascal yakın bir zamanda çıkmayacak ve çoğu kişi pascal çipsetini oyunlarda 10 kat daha performans vereceğini sanıyor böyle bir şey olmayacak piyasa alt üst olur ama pascal çipseti bomba gibi gelicek

ben taşımak istemiyorum soğutması iyi olsun diyorsanda rog serisinden süper soğutmalı modeller var rog g750 gibi

Artyom.

Peki soğutma açısından en başarılı firma hangisi ?
Arkadaşım yanlış sorular soruyorsun.. Asus soğutma açısından en başarılı firmadır. Evet. Gelgelelim hangi modelleri karşılaştırdığın da çok önemli. Şu anda mevcut modellerde üst seviye dediğimiz notebooklar arasında karşılaştirma yaparsak Msi daha iyi. Mevcut modellerden alacaksan Msi al. Ama ben başta da söyledim. Bekleme şansın varsa bekle bence. Pascal serisi hakkında söyleyenler biraz bile doğru ise büyük ilerlemeler olacak. Ha ben şimdi alacağım diyorsan MSI. Ama normalde kesinlikle cevap Asus'tu.

ben öğrenci olarak biyere gittiğim için mecbur laptop düşünüyorum ama senin yerleşik düzenin varsa masaüstü toplamanı öneririm o paralara kat kat performans alırsın

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı