T tolkien074 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #1 Merhabalar, Yeni bir bilgisayar toplama kararı aldım. Ekran kartı 1070 olmak şartı ile güzel sistem önerilerinize açığım. Genellikle oynadığım oyunlar: Witcher 3, Dota, Overwatch, Fallout4, Doom, ESO, Europa Universalis 4 ve Rainbow Six Siege. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2017
Merhabalar, Yeni bir bilgisayar toplama kararı aldım. Ekran kartı 1070 olmak şartı ile güzel sistem önerilerinize açığım. Genellikle oynadığım oyunlar: Witcher 3, Dota, Overwatch, Fallout4, Doom, ESO, Europa Universalis 4 ve Rainbow Six Siege. Şimdiden teşekkürler.
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #2 Monitör dahil mi?
T tolkien074 Hectopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2017 #3 Mehmet Melik Arslan dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Dahil. Ayrıca konum neden gözükmüyor? Konuyu görebilen tek kişi benim.Giriş yapamadan konu gözükmüyor.Bundan dolayı kimsenin cevap yazmadığını düşünüyorum...
Mehmet Melik Arslan dedi: Monitör dahil mi? Genişletmek için tıkla... Dahil. Ayrıca konum neden gözükmüyor? Konuyu görebilen tek kişi benim.Giriş yapamadan konu gözükmüyor.Bundan dolayı kimsenin cevap yazmadığını düşünüyorum...
Mehmet Melik Arslan Kilopat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2017 #4 Sistem inventus'tan toplandı. tolkien074 dedi: Dahil. Ayrıca konum neden gözükmüyor? Konuyu görebilen tek kişi benim.Giriş yapamadan konu gözükmüyor.Bundan dolayı kimsenin cevap yazmadığını düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... Konu açık görünüyor.
Sistem inventus'tan toplandı. tolkien074 dedi: Dahil. Ayrıca konum neden gözükmüyor? Konuyu görebilen tek kişi benim.Giriş yapamadan konu gözükmüyor.Bundan dolayı kimsenin cevap yazmadığını düşünüyorum... Genişletmek için tıkla... Konu açık görünüyor.
nxkddnsbskxndbdjdndbshd Kilopat Katılım 19 Nisan 2015 Mesajlar 990 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kâinat 24 Mart 2017 #5 6.097,20 TL Daha performanslı olacaktır.