jarvismcavoy
Hectopat
Red switch, mekanik, RGB, bilek desteği olan, num look tuşları olan bir klavye istiyorum. (mümkünse bilindik markalar)
Genelde CS2 oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Manyetik switch diyip RAZER BLACKWIDOW önermen çok hoşuma gitti.CS2 oynuyorsun senin için önemli olan klavye hissiyatı ve gecikme süresi olmalı. Red switchler artık eski de kaldı. Onun yerine bu fiyat bandında manyetik switch Speed switchler var Custom switchler var. Bir de neden bilindik marka istediğini anlamadım Razer blackvidow SteelSeries Apex bakabilirsin.
Red switch, mekanik, RGB, bilek desteği olan, num look tuşları olan bir klavye istiyorum. (mümkünse bilindik markalar)
Genelde CS2 oynuyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Red switch sessiz olduğu için istedim hocam. Bahsettiğin switchler Blue kadar ses yapmıyorsa tercih edebilirim. Bilindik marka istememin sebebi yarın öbür gün garanti sürecinde karşımda muhatap bulabilmek için
Manyetik switch deyip Razer Blackwidow önermen çok hoşuma gitti.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Manyetik switch deyip Razer Blackwidow önermen çok hoşuma gitti.
Wraith W75 V2 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş]
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Steelseries Apex 7 Red Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Steelseries Apex 7 Red Switch Kablolu RGB Mekanik Oyuncu Türkçe Q Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Arkadaş konu da ne istediyse onu önerdim ben de biliyorum Wraith W75 atmasını Wooting falan atmayı bilek desteği var mı yok? Numpad yok? Switchler? Adamın istediğini karşılayan bir şey yok burada boş mesaj atmışsın.
Kanka red switch dediğin markaya göre değişir birisi red switchi sesli üretir biri sessiz. Wraith tok ve sessiz bir sesi var ayrıdan bilek desteği alınabilir klavyeye. Numpad olayına gelirsek ayrıdan bir numpadde alınabilir full TKL klavye olup hall effect gibi özellikleri destekleyen bir klavye görmedim ben.
Kanka red switch dediğin markaya göre değişir birisi red switchi sesli üretir biri sessiz. Wraith tok ve sessiz bir sesi var ayrıdan bilek desteği alınabilir klavyeye. Numpad olayına gelirsek ayrıdan bir numpadde alınabilir full TKL klavye olup hall effect gibi özellikleri destekleyen bir klavye görmedim ben. Black Widow önermende ayrı komiklik.
Adamın açtığı konuyu anlama da bir sıkıntın var herhalde egemebb. Red switch, numpad, bilek desteği ve bilindik marka olan bir klavye istediğini söylüyor ve Wraith W75 öneriyorsunuz zaten Wraith garanti konusunda herkese sorun yaşatan bir firma Technopat'ta milyon tane konusu var git bak. Şaka gibisiniz gerçekten.