5000-6000 TL klavye önerisi

Rapid trigger olan her klavye de snap tap yok. Üstelik o peekleme dediğin olayı CS2 de yapamazsın konu sahibi CS2 için klavye istemiş senin o attığın Wraith W75 de evet socd snap tap özelliği var ama onu CS2 de kullanamazsın maçtan atıyor bil bakalım nereden biliyorum? Çünkü klavyeye sahibim LoL.

Rapid triggerda yarıyor ya işe kanka klavye sahibi olduğun belli oluyor :D. hızlı peeking, counter-strafing ve tap/burst da işe yarıyor kendisi araştırmanı öneririm.

Rapid triggerda önemli ya dostum strafing & peeking bunny hop falan :D.

Aynen strafing peeking bunny hop. CS2 de yaparsın bunları şu an o movement sisteminde. 1.6 da bunny hop serverinde oynamıyorsun kendine gel kanka. Bu özelliğin amacı W ye basarken atıyorum yavaş yürüyüp sert bastığında koşması gibi sana ne yararı olabilir kullanan bile görmedim ben espor camiasında tek bir adam göster bana bu özelliği kullanan. Snap tap desen anlarım da onu bile yanlış söyledin snap Tap'e Rapid trigger dedin.

Aynen strafing peeking bunny hop. CS2 de yaparsın bunları şu an o movement sisteminde. 1.6 da bunny hop serverinde oynamıyorsun kendine gel kanka. Bu özelliğin amacı W ye basarken atıyorum yavaş yürüyüp sert bastığında koşması gibi sana ne yararı olabilir kullanan bile görmedim ben espor camiasında tek bir adam göster bana bu özelliği kullanan. Snap tap desen anlarım da onu bile yanlış söyledin snap Tap'e Rapid trigger dedin.

Kanka daha hızlı tuşu bırakabiliyorsun bu sayede daha hızlı peek atabiliyorsun movementde ben yapabilıyorum o senin yeteneksizliğin.

Halen bir şeyler bildiğini iddia ediyor ya internetten 2 3 makale okumuş onu buralara yazıyor ben de bunları anlamıyorum işte. Söylediği özelliği 1 kere kullanmamıştır eminim. Kullandığı klavye bile A101'den aldığı ışıklı klavyedir.

Kanka daha hızlı tuşu bırakabiliyorsun bu sayede daha hızlı peek atabiliyorsun movementde ben yapabilıyorum o senin yeteneksizliğin.

Dedi FACEIT 2 level. 1000 elo

Tamam dostum en çok sen biliyorsun bu konuları en iyisi sensin karşıma gelsen peekleyemezsin :D.

Halen bir şeyler bildiğini iddia ediyor ya internetten 2 3 makale okumuş onu buralara yazıyor ben de bunları anlamıyorum işte. Söylediği özelliği 1 kere kullanmamıştır eminim. Kullandığı klavye bile A101'den aldığı ışıklı klavyedir.

Dedi FACEIT 2 level. 1000 elo.

Numpad bilek destekli klavye önerisi isteyen birine wraithten W75 önerisi yapan zeki birini görüyorum şu an
Attığım klavyeler fiyatına göre mücevher gibi birşey, numpad ve bilek desteği sorunu bana cok sacma geliyor internetten ayrı numpad ve bilek desteği alabiliyorsun.

Apex 7 eskimiş bir klavye . W75 ve FALCHION karsısında tutuyorsan senin bilgisizliğin. Bana full boyut değiştirebilir PCB magnetik switch bilek destekli klavye bulduğunda haber ver.

Reisler ortalık karışmış 😃 attığınız klavyelere bakacağım teşekkür ederim öneriler için şimdiden.

Not: numpad ayrıca almak istemiyorum tek klavye kullanmak istiyorum. Red isteme sebebim evdekiler uyurken ses çok oluyor elimde logi g910 var ama tuş basmada sıkıntı var ve sesi yüksek ondan değiştirmek istiyorum illa da red olmasın ama blue kadar sesli olmasın istiyorum. Elim büyük olduğu için bilek desteğine de ihtiyaç duyuyorum.

Reisler ortalık karışmış 😃 attığınız klavyelere bakacağım teşekkür ederim öneriler için şimdiden.

Not: Numpad ayrıca almak istemiyorum tek klavye kullanmak istiyorum. Red isteme sebebim evdekiler uyurken ses çok oluyor elimde logi G910 var ama tuş basmada sıkıntı var ve sesi yüksek ondan değiştirmek istiyorum illa da red olmasın ama blue kadar sesli olmasın istiyorum. Elim büyük olduğu için bilek desteğine de ihtiyaç duyuyorum.

Kanka red switch te aşırı sessiz değil aslında. Eğer çok sessiz istiyorsan silent switchler var o klavyelere bak istersen onlar en sessizi diyebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da silent testi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı