5000-6000 TL Laptop Önerisi

Notdefteri

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar maksimum bütçe 5.000 TL. Macbook, DELL ve MSI arasında kaldım. Farklı önerilere de açığım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutma + tasarım + kalite + yazılım desteği olarak bu fiyat segmentinde tek geçerim.

MSI GF62 7RE-2800XTR Intel Core i7 7700HQ 8GB 1TB GTX1050Ti Fiyatı

Merhaba arkadaşlar, kolay gelsin iyi çalışmalar.
Laptop almadan önce özellikle kullanıcı anlamında tavsiyeleriniz bekliyorum.
Bütçe aralığı: 5.000-6.000 Zorlarsam +1000 olabilir
  • i7-7700HQ
  • 16GB RAM 4GB Ekran kartı
  • Ekran çözünürlüğü önemli.
  • Ne için kullanılacak? Mimari çizimler, video render, yazılım, grafik tasarım.
  • Oyun oynamıyorum. Oyun için almıyorum.
  • Pil süresi, taşınabilirlik önemli mi? En önemli konu pil süresi ve taşınması kolay olması.
DELL XPS & HP Pavillion bunlar nasıldır? Adobe programları, Microsoft programlarının kullanım kolaylığı ve 15 yıllık Windows kullanıcısı olmasam macOS'lu Apple Macbook Pro da düşüneceğim :) Özellikle servis, ekran menteşe sorunları, fan problemleri, taşınabilirlik ve şarj sürelerini değerlendirerek değerli tavsiyelerinizi bekliyorum. Tavsiyeler sonrası notebookcheckten benchmark listelerine bakıp karar vereceğim. İyi çalışmalar...

Son düzenleyen: Moderatör:
MSİ Leopard bütçesini aşıyor ilk çıktığında 7300 lira civarıydı artık dolar kurundan dolayı o fiyata bulmak zor 8 bin en az o laptop. Bence Monster almalısın. Dell XPS modellerine baktım Macbook tarzına yakın bir laptop serisidir oldukça sağlam kaliteli malzemeyle üretilmiş ancak oyundan daha çok iş tarzlar için yapılmış bir laptop işlemciye bağlı tabi ancak fiyatı tuzlu oldukça. Üstün işlemciye sahip laptopları gerçekten pahalı 9 bin liradan başlamakta bence oyun laptopu alınır maksat daha uygun bütçeli olması. Bu tarz bir laptop alabilirsin oldukça ince tasarıma sahip. Technopat yakında incelemesini yapacaktı hatırlarsam.
Abra A5 V14.1 15.6" Gaming Laptop

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı