Kardeşime hem Zoom derslerinde kullanabileceği hem de FIFA20, PES20, GTA5, CS GO vb. oyunları oynayabileceği bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 5K-6K arası diyebilirim. Bu fiyatlara belirttiğim oyunları oynayabilir mi? Oynarsa da kaç FPS alabilir?
Not: Birkaç laptop buldum. Ama sizlerin de ek olarak önerileri olursa da açığım.
Kardeşime hem Zoom derslerinde kullanabileceği hem de FIFA20, pes20, GTA 5, CS:GO vb. oyunları oynayabileceği bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem 5K-6K arası diyebilirim. Bu fiyatlara belirttiğim oyunları oynayabilir mi? Oynarsa da kaç FPS alabilir?
Not: Birkaç laptop buldum. Ama sizlerin de ek olarak önerileri olursa da açığım.
Senin buldukların normal günlük işler için biraz daha bütçe ayırabilirsen oyun için dizayn edilmiş bir PC almanı öneriyorum.
Bu cihazlarda oyunda sorun yaşarsın.
Senin buldukların normal günlük işler için biraz daha bütçe ayırabilirsen oyun için dizayn edilmiş bir PC almanı öneriyorum.
Acer Swift 3 amd ryzen 7 3700u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer Swift 3 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Acer Swift 3 amd ryzen 7 3700u notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Acer Swift 3 kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.