5000-6000 TL Masaüstü ekipman toplama

Bütçe
5000-6000

last0ne75

Centipat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
8
Selam arkadaşlar. Yaklaşık 14000 TL'ye masaüstü bilgisayar toplamayı düşünüyorum. FPS, RPG olsun her türlü oyunu oynayan birisiyim. Kasayı henüz oluşturmadım, aklımda bazı sistemler var. Kasaya max. 8000 TL ayırmayı düşünüyorum. İlerideki zamanlarda sizlerle paylaşacağım. Kalan parayı monitör ve ekipmanlara vereceğim. Sizden isteğim bana klavye, kablosuz mouse ve kulaklık önermeniz.

İnternetten RGB kablosuz kulaklık bakıyorum fakat bulamadım, çok az sayıda var onlar da çok pahalı. Kablolardan tamamen kurtulmak istiyorum ama performans çok fazla düşecekse mouse ve kulaklığı kablolu alabilirim. Mousepad olarak SteelSeries QCK Prism XL düşündüm. Bu mousepadde çok fazla sırıtmayacak klavye arıyorum. Ekipmanları aynı marka alsam daha mı iyi olur? Hepsini SteelSeries alırsam bilgisayardan hepsini tek bir program üzerinden kontrol edebilirim diye düşündüm. Ekipman toplarken bir diğer önceliğim RGB olması. Kısacası güzel bir Gaming room yapmak istiyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı