Bildiğiniz gibi Ethereum dolayısıyla sistem toplayamıyoruz ekran kartı fiyatları uçtu.
Ben de arkadaşıma hazır sistem bulmaya çalışıyorum.
Monitör dahil olacak ve güvenilir bir site olursa iyi olur.
Eğer para artarsa kulaklık da almayı düşünüyorum.
Technopc Quantum Gaming S51 Intel 10100F 8GB RAM 240GB SSD 1050Ti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kardeşim letgo dan bakın 5k ile 6k arası adamlara sorun test yapabilir miyiz diye birde kasanın içini kontrol edin alın daha ucuza geliyor çok kişi var 8 9 k lık sistemi 6 k ya satan işi ya da üniversite dolayısıyla satıyorlar
Technopc Quantum Gaming S51 Intel 10100F 8GB RAM 240GB SSD 1050Ti en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Kardeşim Letgo'dan bakın 5K ile 6K arası adamlara sorun test yapabilir miyiz diye bir de kasanın içini kontrol edin alın daha ucuza geliyor çok kişi var 8 9 klık sistemi 6 k ya satan işi ya da üniversite dolayısıyla satıyorlar.
PCHOCASI tarafından hazırlanan GG2 isimli bu hazır gaming sistem sizlere GTX 1650 ekran kartı ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor. Üstelik aynı gün ve ücretsiz kargo avantajıyla