Furkan Balcı
Kilopat
Daha fazla
Hem fiyat olarak benim attıklarımdan daha pahalı hem de 180hz. Sanırım IPS panel olmasından kaynaklı fakat VA panel kullananların yorumlarını okuduğumda şikayetçi gibi durmuyorlardı, aksine önerenler vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R27I-30 67B5GAC1TK 27" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.722,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hem fiyat olarak benim attıklarımdan daha pahalı hem de 180Hz. Sanırım IPS panel olmasından kaynaklı fakat VA panel kullananların yorumlarını okuduğumda şikayetçi gibi durmuyorlardı, aksine önerenler vardı. Siz ne düşünüyorsunuz?
Teşekkürler, attığım monitörler hakkında bir fikriniz var mı? İlle de VA alacağım dersem. Ve şunu anlayamadım sonuçta bir tarafta 240hz ve 0.5ms gibi özellikler var, yine de IPS mi tercih ederdiniz?VA da IPS de alınabilir ikisinin de kendi artıları kendi eksileri mevcut ama genel pencereden baktığın zaman IPS çok daha önde. IPS ve VA panelin farkını açıklayan çok konu var mesela şu konuya bakabilirsin bir fikir verir sana.
Çözüldü: VA ve IPS panellerin farkı nedir?
Arkadaşlar benim anlamadığım şey. IPS panel tipine sahip monitörler daha gerçekçi renkler sunuyor deniyor ama gecikme değerleri yüksek deniyor. Bu nasıl oluyor? 165 Hz 1ms IPS monitör ile 165 Hz 1ms VA Monitörün gecikme değerleri aynı değil mi? Ben oyun için 2k ve görüntü kalitesi bakımından...www.technopat.net
Teşekkürler, attığım monitörler hakkında bir fikriniz var mı? İlle de VA alacağım dersem. Ve şunu anlayamadım sonuçta bir tarafta 240Hz ve 0.5ms gibi özellikler var, yine de IPS mi tercih ederdiniz?
Senin hangi özelliği aradığına bağlı. Benim için 144Hz veya 180Hz okey onun üstünde bir monitör almak gereksiz geliyor bana o yüzden renk olarak daha iyi olduğu için IPS'i tercih ederim. Ama sen illa yüksek Hz olsun dersen VA alıp yüksek Hz bir monitör de alabilirsin ne aradığına bağlı tamamen.
25m2N3200W ve R25F-30'un renk gamutu ve kontrastı iyi. Parlaklıkta keza fena değil. Görüntü kalitesi bakımından bu bütçelerdeki IPS monitörlerden daha iyi olduğunu söyleyebilirim. FPS oyunları için alınacaksa IPS tabii ki de daha mantıklı olur.
Açıkçası tamamen FPS oyunlar için almıyorum fakat ara sıra oynarsam eksikliğini çok hissetmek istemediğimden belirttim. Daha çok dizi film izleyeceğim ya da çok rekabetçi olmayan oyunlar oynayacağım. O yüzden renk parlaklık gibi detaylar önemli ve renklerin VA panelde bu iki monitörün aynı fiyat bandındaki IPS panellerden daha iyi olduğunu sanıyorum. Bu koşullar altında bu iki monitörden daha iyi bir monitör öneriniz olur mu? Veya ikisinden hangisi sizce daha iyidir?