5000-6000 TL mouse önerisi

ÖmerYagiz

Hectopat
Merhaba 5000-6000 TL arası mouse alacağım daha çok FPS oyunları oynuyorum. Valorant CS LoL gibi oyunları çoğunlukta oynuyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez fare tutuş şeklim palm grip orta parmağımla bilek arasındaki mesafe 18-19cm.

Merhaba 5000-6000 TL arası mouse alacağım daha çok FPS oyunları oynuyorum. Valorant CS LoL gibi oyunları çoğunlukta oynuyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez fare tutuş şeklim palm grip orta parmağımla bilek arasındaki mesafe 18-19cm.

Logitech garantisi daha iyidir, ikiside üzmez.

Logitech garantisi daha iyidir, ikisi de üzmez.

Hocam ben Wraith marka mouse almak çok istiyordum gerek çoğu kişinin kullanması gerekde uzun süredir almayı planladığım için Wraith için önerebileceğiniz en iyi ve en uygun model bu mudur?

Hocam ben Wraith marka mouse almak çok istiyordum gerek çoğu kişinin kullanması gerekde uzun süredir almayı planladığım için Wraith için önerebileceğiniz en iyi ve en uygun model bu mudur?
Birde ergo versiyonu var, evet sensör olarak en iyisi bu, GPX 2 DEX'in sensörü kağıt üzerinde çok az daha iyi fakat hissiyat fark edilmez

@DMN bu arkadaşta görürse iyi olur.

Swordx veya gpx2 DeX ikisinden birini al. Ben olsam delikli yapıyı dert etmeyeceksen swordx alırdım.

Delikli yapı ya da görünüş önemli değil performansı en iyi olanı istiyordum swordx alacağım o zaman çok teşekkürler.

Swordx veya gpx2 DeX ikisinden birini al. Ben olsam delikli yapıyı dert etmeyeceksen swordx alırdım.

Sadece merakımdan bir sorum olacaktı beastx ile arasındaki fark nedir acaba mouse konusunda pek bilgili değilim kusura bakmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı