![]()
Rampage NOVA M4 Kablosuz Beyaz RGB Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Merhaba 5000-6000 TL arası mouse alacağım daha çok FPS oyunları oynuyorum. Valorant CS LoL gibi oyunları çoğunlukta oynuyorum. Kablolu veya kablosuz fark etmez fare tutuş şeklim palm grip orta parmağımla bilek arasındaki mesafe 18-19cm.
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Logitech garantisi daha iyidir, ikisi de üzmez.
Birde ergo versiyonu var, evet sensör olarak en iyisi bu, GPX 2 DEX'in sensörü kağıt üzerinde çok az daha iyi fakat hissiyat fark edilmezHocam ben Wraith marka mouse almak çok istiyordum gerek çoğu kişinin kullanması gerekde uzun süredir almayı planladığım için Wraith için önerebileceğiniz en iyi ve en uygun model bu mudur?
Swordx veya gpx2 DeX ikisinden birini al. Ben olsam delikli yapıyı dert etmeyeceksen swordx alırdım.
Swordx veya gpx2 DeX ikisinden birini al. Ben olsam delikli yapıyı dert etmeyeceksen swordx alırdım.
Fiyatı.Hocam bu konuyu yazmadan önce birkaç mouse bakmıştım Wraith'ler çok hoşuma gitmişti acaba bu mouse ile onların arasındaki fark nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.