Emre677676 Decapat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 167 Yer Zonguldak 1 Şubat 2023 #1 Selam hocalarım Minecraft ve GTA 5 gibi oyunları 100 FPS kasmadan rahat oynattıracak bir sistem arıyorum ama bulamadım önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2023
Selam hocalarım Minecraft ve GTA 5 gibi oyunları 100 FPS kasmadan rahat oynattıracak bir sistem arıyorum ama bulamadım önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 1 Şubat 2023 #2 2.ele bakman lazım sıfır istiyorsan APU alabilirsin ilerde kart takabilirsin. Testlere bak aklına yatarsa. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2.ele bakman lazım sıfır istiyorsan APU alabilirsin ilerde kart takabilirsin. Testlere bak aklına yatarsa. FrekansTV Bilgisayar Sistemi - inventus Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et