Merhaba 6 bin TL'ye işlemci, anakart ve 16 GB RAM almayı düşünüyorum. Ekran kartım RX 6600 şu anki sistemimde darboğaz yaşadığım için sistemi güncellemeyi düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.
2800-2900 TL arası Ryzen 5 5600g buldum acaba bu mu daha iyi yoksa 5600 işlemci mi ?![]()
Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus Prime B450M-K II AMD B450 4400 MHz (OC) Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
İndirim kodu vardı bulabilirseniz 2500 yapıyor.
![]()
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance TLTYD416G3200HC16FDC01 16 GB (2x8) DDR4 3200 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
5600 alın hocam. İşlemci olarak daha güçlü. Ekran kartınız varsa 5600G almak mantıksız hocam.2800-2900 TL arası Ryzen 5 5600g buldum acaba bu mu daha iyi yoksa 5600 işlemci mi ?
Niçin hocam çok anlayamadım neden g modelini önermiyorsunuz ? Birde şunu sormak istiyorum ekran kartı Pcı express 4 desteği var acaba pcı express 3 destekli anakart alıp taksam çok fazla bir performans kaybı yaşar mıyım ?5600 alın hocam. İşlemci olarak daha güçlü. Ekran kartınız varsa 5600G almak mantıksız hocam.
Ayrıca anakart olarak bu ikisinden birisini öneririm.
![]()
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.438,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam dediğim gibi,Niçin hocam çok anlayamadım neden g modelini önermiyorsunuz ? Birde şunu sormak istiyorum ekran kartı Pcı express 4 desteği var acaba pcı express 3 destekli anakart alıp taksam çok fazla bir performans kaybı yaşar mıyım ?
5600G APU sistemler içindir hocam.Niçin hocam çok anlayamadım neden g modelini önermiyorsunuz ? Birde şunu sormak istiyorum ekran kartı Pcı express 4 desteği var acaba pcı express 3 destekli anakart alıp taksam çok fazla bir performans kaybı yaşar mıyım ?
Ekran kartını ilerde elden çıkarmıcaksan 5600 düz mantıklı yoksa G alırsın.Niçin hocam çok anlayamadım neden g modelini önermiyorsunuz ? Birde şunu sormak istiyorum ekran kartı Pcı express 4 desteği var acaba pcı express 3 destekli anakart alıp taksam çok fazla bir performans kaybı yaşar mıyım ?
İleriye dönük olması için B550 anakart almanızı öneririm.Niçin hocam çok anlayamadım neden g modelini önermiyorsunuz ? Birde şunu sormak istiyorum ekran kartı Pcı express 4 desteği var acaba pcı express 3 destekli anakart alıp taksam çok fazla bir performans kaybı yaşar mıyım ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.