5000-6000 TL sistem toplama

Bütçe
5000-6000

ak47.dll

Femtopat
Daha fazla  
Gençler, şimdi internnetteki hazır sistemler 4-5 liraya 2 GB ekran kartlı kötü PC'ler satıyor onları almak istemiyorum. Aşağıdaki fotoda kendi topladıgım var internet üzerinden 2 tane 4 GB 128 Bit ekran kartlı RAM'i de PC'yi aldıktan sonra 0 veya 2.el 32-64 GB almayı düşünüyorum. Bu işlerden pek anlamam, 2 tane ekran kartıyla alacağım performans nasıl olur bilemiyorum ve siz de bu daha iyi diyebileceğiniz sistem varsa atar mısınız? Teşekkürler.

2 tane ekran kartı almak en mantıksız hareketlerden olur, ki zaten o ekran kartı hiç iyi değil.

sadece performans arttırır diye düşündüm ama yanılmışım
Ben yıllardır gt 730 ekran kartı kullanıyorum, oynayabildiğim oyunları söyleyeyim.

METİN2-LOL-ZULA tarzı oyunlar. Mecburiyetten oynuyorum başka oyun açmıyor.

Ben yıllardır GT 730 ekran kartı kullanıyorum, oynayabildiğim oyunları söyleyeyim.

Metin2-LoL-Zula tarzı oyunlar. Mecburiyetten oynuyorum başka oyun açmıyor.

Ben de en kısa zamanda GT 730 alacağım. Malum, fiyatlar uçuyor. Ben çok geride kaldım.

dostum cidden bu devirde 5-6000 TLye böyle sistem alınmaz. Bana sorucak olursan git konsol al kardeşim. Çatır çatır oyununu oyna. paran cebinde kalsın. bu bilgisayarla ne oynuyabileceksin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…