5000-6000 TL Sistem Toplama

Arkadaşlar son kez sormak istiyorum bir şey kafamı çok karıştırdı. RTX 2060 mı daha iyi olur yoksa GTX 1660 Ti mı? Ray Tracing teknolojisi için daha erken diyorlar. Yardımınıza ihtiyacım var.
Güzel bir konuya değinmişsin bu konudan çok cevap alamazsan yeni konu aç bence üstüne konuşulacak bir konu

Kardeşim o PSU ne öyle sistemi yakmayı mı istiyon. 1050W ne alaka?

Attığınız sistemin fiyatı gayet uygun alabilirsiniz.
Bu sistem kafama yattı zaten hocam. Tek sıkıntı acaba 1660 Ti daha mı iyi olur düşüncesindeyim. Belki de sadece ben böyle düşünüyorumdur. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. GTX 1660 Ti veya RTX 2060 kullanan arkadaşlardan bilgi almayı isterim.

Paylaştığım linkteki bilgisayarı almaya karar verdim arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Son bir soru daha sormak istiyorum biliyorum geçende son demiştim ama. İşlemci olarak Ryzen 5 3600 almazsam pişman olur muyum? Kafamda Ryzen 5 2600 var. Aradaki fiyat farkı 400 lira. Sistemin fiyatı artmış bazı parçalar değişmiş.
Asus GeForce RTX2060 Dual serisi iyi bir ekran kartı mı? Gerçekten modelleri hakkında en ufak bir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar son sistemi almaktan vazgeçtim şöyle bir sistem topladım. Kasa konusunda pek fikrim yok hava akışı güzel bir kasa mıdır?

Corsair RAM yerine XPG gelecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…