5000-6000 TL'ye monitör önerisi

FlawXLess

Decapat
Daha fazla  
Merhaba RTX 4060'lı sistem için monitör tavsiyesi isteyeceğim. 5K ve 6K civarı gözüme bir monitör çarptı. PC hocası kanalında güzel bir incelemesi yapılmış, 240Hz, IPS ve pivot gibi bircok özelliğe sahip bir monitörün 6bin TL olması dikkatimi cekti. Baska önerileriniz varsa bekliyorum.
Link:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bende 4060'lı sistem aldım bugün geliyor monitörü de akşam G24F 2 almayı düşünüyorum İtopya'nın mağazasından.

Peki Gigabyte mı HP Omen mi ve aynı zamanda yukarıdaki monitör'ü tavsiye etmemenizin sebebi nedir?

Peki Gigabyte mı HP Omen mi ve aynı zamanda yukarıdaki monitör'ü tavsiye etmemenizin sebebi nedir?
OMEN panel olarak belki bir tık daha iyidir. Gigabyte olanlarda Hz avantajı var. 27" istersen gene gigabyte var.

Yukarıdaki ürünü spardox diye önermiyorum. Paneli, malzeme kalitesi, servisi.

Ona alınır demem, buna daha iyi, bunu alın dememle eş:

Çöp bu da tabi ki.

Omen panel olarak belki bir tık daha iyidir. Gigabyte olanlarda Hz avantajı var. 27" istersen gene Gigabyte var.

Yukarıdaki ürünü spardox diye önermiyorum. Paneli, malzeme kalitesi, servisi.

Ona alınır demem, buna daha iyi, bunu alın dememle eş:

Çöp bu da tabii ki.

Anladım teşekkürler büyük ihtimalle 24inç modelini alacagım Gigabyte'nin veya Omen'in malum 1080P'de büyük ekran pek iyi olmuyor sağ olun tekrardan.

Hocam şu monitör Gigabyte'dan daha iyi dendi yorumunuz nedir?

Hocam şu monitör Gigabyte'dan daha iyi dendi yorumunuz nedir?(yukaridaki mesajda mesajı düzenle yapmısım yanlıslıkla geri alamadım)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı