5000 - 6000 TL'ye RTX 4060 Ti sisteme CPU önerisi

SpeedeyE

Hectopat
Colorful 4060 Ti 16 GB model ekran kartı güncellemesi yaptım, ancak işlemci Ryzen 5 3500X darboğaz yapacağına eminim. Bütçeyi zorlamadan işlemci değiştirmek istiyorum en makul fiyatta olanları önerirseniz sevinirim. Bütçe 5-6bin, ayrıca sene sonunda 2K ekrana da geçiş yapabilirim.

Ryzen 5 5600 ne ama farklı modeller var ve sıvı soğutucu yerine bu sadece iş görür mü ? Stealth kendi soğutucusu az mı gelir soğutması.

Ryzen 5 5600 ne ama farklı modeller var ve sıvı soğutucu yerine bu sadece iş görür mü ?
Farklı model ne kanka anlamadım? sıvı soğutucuda bu işlemci için gereksiz. Aslında undervolt yapsan bile herhangi bir soğutucu gereksiz o ayrı mevzu.

Sende şu an 3500X var. Ryzen 5 5600 işlemci al ilk olarak.

Sonrasında üstte arkadaş atmış o soğutucuyu alabilirsin çünkü stok soğutucusu yetersiz geliyor. Undervolt yapıp da kullanabilirsin ek masraf istemiyorsan. Kafana göre ayarla sıvı soğutucuya gerek yok.

Sıvı soğutucu gereksiz masraf zaten iyi bir hava sirkülasyonu ile kolayca çözülüyor ısı problemleri sıvı soğutucu boşa masraf.

2. el ilgilenirsen yarın R5 5600 konusu açacağım foruma, oraya bakabilirsin. Sıfır istiyorsan R5 5600 ve kule tipi soğutucu yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…