5000-6000 TL'ye sistem tavsiyesi

tcaglar

Hectopat
Katılım
1 Mayıs 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhabalar,

Technopat'tan youtube videoları sayesinde haberim oldu ve yaklaşık 1 aydır takip ediyorum. Soruların buradan cevaplandığı belirtildiği için üye olup sorumu sormak isterim. Şimdiden bir hata yada yanlışlık yaptıysam özür dilerim.

İşyerim için yeni bir bilgisayar sistemi sistemi kurmam gerekiyor ve sadece mimarlık (lumion, autocad, 3dsmax) ve muhasebe programlarının çalışacağı bir sistem olacak ayrıca mac işletim sistemini kurabileceğim bir sistem istiyorum. Fiyat konusunda ise 5000-6000 TL civarı bir bütçe ayırabilirim bu işe. Sizlere sorma sebebim etrafta çok fazla kulaktan dolma bilgiler dolaşıyor olması ve baştan bilen kişilerden bilgi alarak sonradan üzülmek istemiyorum.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Güncel..
 
Ekran kartı: Nvidia geforce gtx 980

Ram: Kingston HyperX (2x4) 8 GB RAM

İşlemci: İntel Core i7 4790k

Anakart:MSİ z97 gaming 5

HDD:Seagate 2 TB barracuda 7200rpm

SSD:Seagate 500 GB

Kasa (İçinde güç kaynağı dahil):Cooler master HAF-912 plus 750w
 
Merhaba işiniz için ekran kartını yüksek tutmanız gerekicek diğerlerinden biraz kısarak 6000 tl ye ihtiyaçlarınızı karşılıcak bir sistem oluşturabilirsiniz.
Ekran kartı olarak tavsiyem Asus strix gtx 980.
arkadaşlar yorum yazıcaktır, şu anda link vererek hesap göstererek yapamıyorum ama mutlaka benim tavsiyemide yazıcam.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı