5000 - 6000TL bütçeyle ikinci el sistem toplama önerisi

yirmi20

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanda bu işlere biraz kafa yormaya başladım çünkü elimdeki laptop çok yavaşladı ve ilgimi çeken düşük sistemli hiçbir oyunu bile oynatmıyor. Genelde bilgisayarda indie, rogue-like oyunlar oynamayı seviyorum ve bir şeyler okumak dışında fazla bilgisayar kullanmıyorum. İnternette gerçekten çok ucuz fiyatlara, aradığım koşullara uyan bir bilgisayar toplamanın mümkün olduğunu gördüm, fakat bu konuda çok tecrübesizim. Bu fiyat aralığında 2. el bir bilgisayar toplamama yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam bu bütçeye ancak boş kasa alırsın üzgünüm

hocam bu bütçeye ancak boş kasa alırsın üzgünüm
Efendim bu mesajı gereksinimlerim doğrultusunda mı yazdınız? Çünkü 2. el düşük orta halli parçalar ile rahatlıkla bir sistem toplanabiliyor. Benim oynayacağım maksimum oyun(sistem zorlama açısından) LoL veya Valoranttır. Bu arada cahilliğimden ötürü saygısızlık etmek istemem kusura bakmayın. Ayrıca elimde boş kasa bulunuyor

Son düzenleme:

R5 1600-2600 RX 570-580 bir sistem toplayabilirsin 6kya

RAM'i ve anakartı 0 düşünebilirsin. İkinci el piyasasında çok oynamıyor onlar. İşlemci ekran kartı PSU vb ikinci elden bakmalısın.

R5 1600-2600 RX 570-580 bir sistem toplayabilirsin 6kya

RAM'i ve anakartı 0 düşünebilirsin. İkinci el piyasasında çok oynamıyor onlar. İşlemci ekran kartı PSU vb ikinci elden bakmalısın.
Anakart ve RAM konusunda biraz daha yardımcı olabilir misin (özellikle anakart)? Yanıtın için teşekkürler.

İkinci elden bu fiyata alabileceğiniz sistem 8. nesil i3 işlemci ve GTX 1060 veya benzeri ekran kartı olur. AMD tarafına hakim değilim ama o da 3. nesil Ryzen 5 falan olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…