5000-6000TL klavye önerisi

Bütçe
6000

Toygar Çağdaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu anki klavyem Razer Blackwidow V3 lakin artık ömrünü tamamladı. Tuşlara çift basma sorunu var. Ben de değiştirme kararı aldım lakin çok fazla klavye var piyasada. Öğrenmek istediğim kullandığım klavyeden bir alt kaliteye geçmeden bir klavye almak. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
6.000 "butik marka riski" için fazla bir para. Garanti ürünlere gidin.

Asus, Razer, Corsair gibi ürünler.

6.000 "butik marka riski" için fazla bir para. Garanti ürünlere gidin.

ASUS, Razer, Corsair gibi ürünler.

Diyosunuz ki parasını hak etmeyen 2 3 bin liralık klavyelere 6 bin TL verin artık butik marka dediğiniz markalar o saydığınız markalardan çok çok daha üstün.

Ayrıca çoğu butik marka o firmalardan daha kaliteli malzeme kullandığı için artık diğer markalarda risk daha fazla.

Adam 6.000TL para verecek, TR'de kimin tamir ettiği bile belli olmayan klavye almasını öneriyorsunuz. Bu vicdana sığmaz. HEPSİ merdivenaltı çinli üretici. Birinin etiketinde Ahmet, diğerinde Mehmet yazıyor.

Gidip Hot-Swap Strix 2 alsın, en az 20 sene kullanır.

ATK RS6ya merdiven altı Çinli üreticinin dediniz ya sizi daha fazla ciddiye alamam.

Emin olun o saydığınız markalar daha problemli.

Eger bir aciliyeti yoksa BH65 stok bekleyin o fiyata alincak en guzel klavye odur onun aksine RS6 da gaeyt iyidir ancak bazilarinda port sorunu cikabiliyor kendim yasamadim ancak yasayan bir suru kisi gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…