5000-6000TL laptop önerisi

Annem öğretmen. Dersler için kullanacak. Yani iş bilgisayarı arıyoruz. Uzun yıllar kasmadan kullanılabilecek hızlı bir laptop arıyorum. İnternetten baktığımda bu tarz laptoplar en az 5000TL'den başlıyor. Fiyat çok yüksek olmasın. Eski bir laptop olmasın. AMD tercih ederim ama Intel'de olabilir. Intel olacaksa 3. nesil değil de 5 veya 7. nesil olsa daha iyi olur. RAM'i en az 8 GB olsun. 2 tane disk yuvası olsun. Laptopta SSD var ise yanına HDD takabilelim. HDD var ise SSD takabilelim. Önerilerinizi bekliyorum. 6000'i geçebilir ama fiyat çok fazla olmasa iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazmayı unuttum kamerası da olmalı.

Webcam diyorsun herhalde. Her bilgisayarda var o. Benim sana önerdiğim uygun fiyatlı ama senin kararın tabii.

Yazmayı unuttum kamerası da olmalı.

Bu arada hepsiburadaya bulaşmayın. Pek önermem. Casper S500 sipariş ettik. Satıcı göndermedi vs. artık Hepsiburada'dan değil sadece N11 ve Trendyol'dan alışveriş yapıyoruz. Size de orayı öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı